Skavanker
David Hansen...
4 måneder, 10 dage siden
Næste stop: skriverefugiu...
Syrene Hvid
5 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Stilhedens nåle
Tine Sønder ...
11 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Afleverede lille Max til dyrlægen i morges. Han halter. Det har han gjort i et stykke tid, men kun om morgenen. Resten af dagen er der sjældent noget. Dyrlægen mente i første omgang vi skulle se tiden an – men nu bliver han altså undersøgt.
Sandsynligvis har den tunge hund fået en gang slidgigt. Han bliver jo også syv år snart. Billeder af albueled og hofter kan forhåbentligt give en afklaring.
Dyrlægen er meget optaget af, hvorvidt han kun halter på det ene forben eller skiftevis på dem begge. Rottweilere er åbenbart disponeret for knoglekræft, men det er det da heldigvis nok ikke. Så ville det også nok have været kun det ene ben, han trækker på. Han skiftes.

Det forhindrer ham dog ikke i at løbe efter bolde, andre hunde og katte i fuld galop. Halter kun når han traver – og kun om morgenen. Mystiske hund.

Helt underligt at være alene hjemme, uden sin hund. Her er mærkeligt stille, skønt han jo ikke normalt larmer. Snorker kun.

Alligevel går der tusinde tanker gennem mit hoved. Tænk, hvis det nu er noget alvorligt? Men det er det næppe. Han er så sund og rask og hopper glad rundt og elsker alle. Han kan ikke være rigtig syg. Hurra for sygeforsikring, for resten. Det her kommer til at løbe op. Men sådan er det jo at have dyr. De kan hurtigt spise et månedsbudget, hvis de får skavanker.

Han nåede slet ikke at opdage at jeg gik. Gik glad ind i undersøgelsesrummet med dyrlægen. Han er så tillidsfuld.

Krydser fingre…

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Halte-hund er publiceret 26/06-2009 11:03 af Mikala Rosenkilde (Mikala).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.