15 år siden

Skrivedagbog 9.juli

Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Nå, min første roman er sendt ind til forlag nr 2. Det tog forfærdeligt lang tid at skrive den. Ikke fordi at den er særligt lang, men simpelt hen fordi jeg skriver langsomt. Irriterende langsomt. Det er sjældent at jeg skriver mere end 3-500 ord i en enkelt skrivesession, som jeg i bedste fald har to af på en dag, men på mange dage slet ingen. Jeg må erkende at jeg er ikke god til at sidde limet til stolen og skrive derud af. Jeg er alt for let at aflede + at jeg har mange ting at tage mig til for at få hverdagen til at hænge sammen. Faktisk må jeg tilstå at jeg har skrevet under 1000 ord i ugen i gennemsnit på min første roman!!!

Min første roman (suk). Problemet med min første roman er at jeg er blevet bedre til at skrive undervejs og nu, hvor jeg er begyndt på den næste og har fået de første 1500 ord på papir kan jeg se at den allerede sprogligt flyder langt bedre. Derudover har jeg en mistanke om at roman nr 2 nok ikke skal gennemgåes så mange gange som den første da jeg her tager mig bedre tid til at konstruere sætningerne end det var tilfældet med den første. Nu håber jeg bare at jeg kan have et højere skrivetempo, hvis jeg bare kan skrive 3000 ord på en uge, kan den jo være færdig om en 20 ugers tid eller deromkring (ja det er ikke verdens længste bøger jeg skriver). Det ville være en dejlig julegave til mig selv at have den færdig til jul.

Nå nok for nu. Nu vil jeg lade mine øjne hvile lidt på min egen tekst hvor jeg skal til at beskrive noget jeg kalder underbyen. I min første roman har jeg refereret til underbyen og skal lige genlæse det inden jeg går videre her i den 2.roman. Jeg håber at jeg i det mindste bare kan få et par hundrede ord mere skrevet ned i dag.

Sidenote: Mærkelig lyd fra stuen. Jeg hader mærkelige lyde i huset. Hader dem. De kan holde mig vågen i lang tid, og gør mig generelt utilpas. Vil låse døre og lukke vinduer nu og så vende tilbage til min roman.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skrivedagbog 9.juli er publiceret 10/07-2009 00:04 af Guldhøj.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.