8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Kære Dagbog

Det var en dejlig morgen med glade børn, der elsker december og har ventet på den første med længsel. Jeg fik sørme hentet julekassen ned fra loftet i går og vi pyntede op og pigerne syntes, at her blev så hyggeligt og det er det vigtigste for mig. Jeg nyder det også selv! Jeg er så stolt over, at jeg formår at skabe lidt julestemning for mine små søde tøser.
Idag må jeg se at få lidt styr på, hvilke gaver, jeg har fået købt til hvem og mangler jeg nogen der skal sendes nordpå med mormor og morfar til min brors på torsdag? Det er et stort spørgsmål for lille mig.

Jeg oplever stadig ikke noget rigtig glæde, der bruser i kroppen om morgenen. Jeg savner det sådan, den følelse af at glæde mig over at være i live og elske det, jeg skal til at lave i løbet af dagen ... jeg nyder samværet med pigerne, men jeg griber mig selv i hele tiden at frygte Ss angreb på mig og E. Hun presser os så meget og hun kan ikke gøre for det. Jeg har bare så svært ved at udholde hendes pressende adfærd. Jeg græder indvendig over, at jeg heller ikke er i stand til at sætte ord på det, hvis jeg prøver på at sætte ord på det overfor fx lægen eller skolelederen.

Jeg kom i tanke om, at jeg havde fået et spørgeskema til udfyldelse af Anette Bitten Christensen, der holdt foredrag om sensitive børn i Odense for et par uger siden. Så nu har jeg siddet med det og opdaget, at jeg pludselig har fået en mulighed for at sætte ord på mit krystalbarn. !!! Til en, der er ved at skrive en bog om det og tager sensitive børn og voksne alvorligt :o)

Tak

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit sensitive barn er publiceret 01/12-2009 09:22 af Rhana Thimsen (Rhana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.