14 år siden

blondine med afbrændt maveskind..av..av..

Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
10 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Har virkelig været blondine-dum idag... resultatet er desværre til at mærke:-(

Jeg skal jo være stang-lækker til de to kommende julefrokoster i næste weekend og forberedelserne er allerede i fuld gang. Bl.a. har jeg lige et projekt, der består i en masse solarium, så min hud ikke er skinnende hvid til min sorte kjole, som allerede er nøje udvalgt.
Derfor skulle jeg i solarium (igen) idag. For at undgå for megen køren rundt, vslgte jeg et solarium på vej hjem fra den firbende, som jeg ikke har prøvet før.
Da jeg står i solariet og har proppet 20'eren i automaten, vil døren ikke åbne. Jeg tænker selvfølgelig logisk (or not!), at det er nok er fordi, det er en af disse solarer, der forlanger mere end en 20'er, så jeg propper en femmer mere i. Døren vil stadig ikke åbne, så jeg prøver med en femmer mere, og vupti, døren går op (skulle senere konkludere, at det åbenbart har taget mig nøjagtig 20 sekunder at finde de to femmere mere frem).
Af med klunset og ind i strålerne, hvor jeg straks falder i søvn. Utroligt som et solarium kan få mig til at falde i søvn omgående. Solariet slukker, og mens jeg klæder mig på, giver jeg mig tid til at læse brugsanvisningen for solariets brug. Der opdager jeg, at standardprisen for de oblikatoriske 12 minutter er 20 kr. Flere indbetalte mønter forlænger soltiden. Der står aå også med ret tydelige bogstaver at døren først åbner 20 sekunder efter indbetaling. Ergo har jeg altså betalt og benyttet halvanden soltid....
Resultatet er som skrevet til at mærke... og se. Jeg er fuldstændig rød som en krebs! Især mit maveskind er forvandlet til en stor brændende flade... Hvor dum har man lov til at være?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget blondine med afbrændt maveskind..av..av.. er publiceret 13/12-2009 20:49 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.