Surkål
Vina Frank (...
4 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hvilke billeder får du for dit indre blik med den overskrift?

Det fleste vil nok tænke på en flæskefed personage der knabt nok kan bevæge sig.

Alligevel har jeg det lidt sådan. Jeg er ikke overvældende fed - det hele sidder på maven og ser man mig bagfra så ser jeg meget normal ud. Alligevel vejer jeg 30-40 kg. for meget. Jeg har diabetes 2 og man siger gerne at for hver 20 ie insulin man indtager i døgnet, tager man 5 kg på. Jeg tager 200 ie om dagen og skulle således veje omkring 50 kg. for meget, hvilket jeg altså endnu ikke gør. Jeg døjer meget med min diabetes og overvægt og havde håbet på en snarlig fedmeoperation, da den jo både tager overvægten og ofte kurerer én for ens diabetes osse.

Det har nu lidt lange udsigter med den operation. Har netop fået at vide at mit hjerte er i en dårlig forfatning, så det skal repareres før en fedmeoperation. Formentlig skal jeg have en ballonudvidelse af en kranspulsåre, og måske osse en ny hjerteklap, så årsagerne til at jeg er så inaktiv iøjeblikket skal jo nok findes dér. Jeg ligger ned måske 18 timer i døgnet og kan dårligt nok hente brænde ind til pejsen i stuen.

I midten af januar gik jeg og planlagde en rejse til Ægypten for fruen og mig, bare for at få lidt ferie inden fedmeoperationen jeg skulle gennemgå. Så besøgte jeg Kalundborg sygehus ifm. en mindre skavank som skulle udbedres, og dér fandt man ud af at mit hjerte var helt ude i hampen, så man forbød mig at rejse på ferie, for det tilfælde at jeg skulle falde om undervejs. Så jeg er blevet 'slået hjem' som en bedre ludobrik.

Derfor overskriften: Jeg føler mig som en hval, prisgivet omgivelsernes forgodtbefindende. I live, men ude af mit rette element og med få muligheder for at ændre på tingene selv. Stakkels frue, hun ved ikke hvad hun skal gribe og gøre i.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Som en strandet hval er publiceret 23/01-2010 15:28 af Robert Kallehave.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.