Skriverier og fødselsdagsgaver.

Ophold
Hanna Fink (...
6 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
12 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Så blev det weekend igen...
Har grundet lidt ustabilitet ikke fået skrevet så meget i denne uge, havde ellers store forventninger til mit skriveprojekt og denne uge... Men nu er der ro på igen, og så får jeg forhåbentligt skrevet igennem fra nu af.
Og jeg tror virkelig på det denne gang.
Mine skriveprojekter indtil nu har jeg altid holdt meget for mig selv, indtil jeg har været godt tilfreds med resultatet/delresultatet... Dvs. at indtil nu har ingen fået lov til at læse andet end mine digte/noveller/korttekster. For mine romanprojekter er jeg aldrig blevet færdig med, jeg har aldrig nået til det gennemarbejdningsniveau, hvor jeg med sindsro kunne lade andre kigge på det. Jeg har været bange for at der skulle sættes spørgsmålstegn ved noget, som jeg heller ikke selv havde svaret på, og at jeg så ville miste modet... Men nu!
Nu har jeg bare lyst til at råbe mine idéer ud til alle, glæder mig til første kapitel er færdigt så jeg kan vise det frem, glæder mig til at skrive :)
Har fortalt Bo og min veninde Lene om det....
Og de har begge taget positivt imod det. De er de eneste der får lov til at læse med på sidelinien (i hvert fald til at begynde med), og jeg er 100% klar til at tage imod kritik uden at miste modet :)
WEEE!

Skal til Ballerupcentret lige om lidt... Bo har jo fødselsdag på tirsdag så skal ud og finde gave. Han selv er taget til sin far og er ved at flå og skære et par canadiske gæs op, som Kasper har skaffet ham... Men han har nu lovet at mødes med os i Ballerup... Jeg kan ikke finde på noget på hans ønskeliste, og jeg synes det er bedre at han selv kommer og kigger med på hvad der er og hvad han vil have... (og så får et kæmpe slag i hovedet og har glemt alt om det på tirsdag ;) )

Lucas og Helene sidder og tegner, og Erik ligger og sover, men bliver brutalt revet op om et øjeblik, så vi kan nå at få en tør ble på ham og give ham en tår inden vi skal afsted...

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skriverier og fødselsdagsgaver. er publiceret 23/01-2010 11:19 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.