vinterferien der kom og gik...

skulderklap
Jette Peters...
5 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
6 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
8 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
6 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
8 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
9 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
5 år siden
Synes sådan en vinterferie går hurtigt...
Tirsdag var vi i Lyngby Storcenter, for at besøge build-a-bear-butikken med nogle konkurrencetegninger... Og Lucas fik en fødselsdagsgave.
Vi missede lige akkurat vores bus hjem, så en tur der i forvejen var blevet længere end den skulle blev nu lige forlænget med en ekstra time... Men Lucas og Helene var trætte og frøs, så min mor kom og hentede dem, og jeg selv gik med barnevognen ned og handlede indtil bussen kom (barnevognen kunne ikke være i bilen når bagsædet var i brug).
Onsdag stod den heldigvis på afslapning. Og børnene skulle til Daniel, så vi spiste sammen om aftenen dér, og fik planlagt Lucas fødselsdag, der skal holdes i weekenden.
I dag var jeg så med Christina på frisørskole og få klippet håret. Nu er det også snart to år siden jeg sidst fik det klippet, så det var tiltrængt... Og jeg har fået pandehår igen :) Sidst var det også Christina der var igangsætteren, der foreslog vi skulle lave en klippedate, ingen af os har været til frisør siden, men nu har Christina besluttet at gøre det til sin personlige opgave at sørge for at jeg bliver klippet mindst to gange om året...

Og imorgen er det store-indkøbsdag.... Først køber jeg (og Bo) ind til børnefødselsdagen på lørdag, og bagefter støder Christina til os, og vi køber fælles ind til 3-dobbelt familiefødselsdag på søndag. Christina og Lucas havde begge fødselsdag i mandags, og plejer at slå sig sammen, og i år støder Bo så til, da det lige var for meget at holde hans egen fødselsdag her midt i det sidste specialeræs... (en måned endnu - lige knapt...)

Og nu... tror jeg faktisk jeg nok skal sove....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget vinterferien der kom og gik... er publiceret 18/02-2010 21:48 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.