life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
8 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
7 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
9 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
5 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
6 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
4 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
7 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
8 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
6 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
7 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
9 år siden
Hey dagbog, så har jeg tabt mig 2kilo..inden for 2 uger. Jeg har nu sat mig et nyt mål..4 kilo inden for den næste måned. jeg tror 4 er et godt mål..det gør det 1 kilo pr uge..hvilket vist er rimeligt.

Det er bestemt nice at se grafen knække nedad..jeg kan ikke lade være med at reflektere over noget min mor blandt andet også har sagt..at jeg skulle tabe mig for mig selv..for min egen skyld..den holder så bare ikke.eftersom jeg man ikke må ligge sig til at dø..jeg ved godt det er på mode at få hunden til at holde sin egen pisk med glæde..men den har aldrig gået ved mig.

Jeg ved ikke rigtig hvorfor jeg gør det..om det er for at kunne give folk fingeren en sidste gang..jeg ved det ikke..
Jeg drømte jeg kunne flyve, jeg var lidt bange for at nå alt for langt op i himlen..på den anden side stod der folk under mig, som gerne ville hive mig ned jo jorden. har tænkt over den drøm, at det vist er min livshistorie..jeg har haft mange mål, mange ønsker og drømme..men er blevet hevet ned på jorden, fordi jeg ikke turde nå himlen. tror det er symbolet i min drøm, for mange har rakket mig ned, i stedet for at hjælpe mig med at flyve op.

22:37 - har lige fået taget mig sammen til at se "the wrestler"sørgelig film..god, men sørgelig..

22:49 - gik på kærligheds chatten..der var flere der hilste på mig, jeg hilser selvfølgelig tilbage..så var der et par stykker der ville chatte med mig..men, jeg har ikke rigtig lyst..ja kald mig et røvhul for det..men jeg har ikke lyst dagbog..fordi jeg er ked af det..kan ikke lade være med at græde lige nu..iam not up to it..jeg har bare lyst til at gå i seng, og sove et par dage..glemme verden..glemme alt og flyve væk et sted hen, hvor jeg kan være fri. Jeg troede jeg kunne..men,,det går bare ikke lige nu.

22:58 - ser der et et program omkring selvkontrol, at vare chef for sit liv..bullshit. Glem planlægningen..den der fra klokken ditten til datten, arbejde..eller som jeg ynder og kalde det idag..arbeit macht frie..fredag..druk..efterfulgt af noget andet..og når de engang dør, ja de havde måske styr på noget..men man kan kun styre sig selv..men har de rigtig levet..taget turen ned af en vej..sidder og høre bruce springsteens sang til den wrestler film..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget nye mål er publiceret 19/02-2010 15:57 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.