Min vingeskudte wingman
Flickarocks
7 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
7 år siden
Life could be simple...
Michala Esch...
4 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
5 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
13 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
feber
Kenny Raun (...
7 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
9 år siden
Juletid
Gittepigen
9 år siden
Flødedruk og lilla roser.
Regitze Møbi...
8 år siden
Til ingen bestemt
Ansu Orheim ...
3 måneder, 27 dage siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
4 år siden
Hey dagbog, Idag stod den på frikadeller pakket ind i kål...men på tirsdag, min fødselsdag..der står den på kebabmix. Det er noget at se frem til.

Heh, Jeg er ved at miste mit humør igen..dagen startede ellers godt, en sjællænder i wow spillet, vil godt have min hjælp..han beder om den..og da han virker til at være en flik fyr..så hjælper jeg altså..den anden dag sagde han for sjov, at jeg var en bonderøv..du ved, det mørke jylland..senere kunne man høre hans barn i baggrunden der pluderede.,.en sagde noget med, nå du har et barn i baggrunden..og jeg skyndte mig at sige..nej da, det er bare sådan byboerne taler idag...heheh..så var folk flade af grin..livet har gjort at jeg er hurtig på tungen.

Jeg sidder og høre sebastians Romeo, imens mit humør daler nedad..

han sagde idag, at det ikke var for at tvinge mig til at hjælpe ham..at han ikke ville være uhøflig...kunne ikke lade være med at sige så..at jeg var vandt til folk..de siger altid" hey mate" altså hey..efterfulgt af hvad de vil..og at folk kunne spare deres højligheds floskler og bare spytte ud med, hvad de ville..jeg skal nok sige om jeg vil eller ej. Ja, sagde han..han kendte godt til den fornemmelse på sin tank...at man blev brugt som et værktøj..det er en ting jeg har tænkt over meget..jeg vil ikke blot sige hej til folk fordi jeg vil have noget af dem..eller have dem til noget..jeg vil hilse på de folk jeg kan lide..blot for at hilse på dem..uden nogle "strings attached" det har jeg gjort længe..måske kommer der endag nogle der har det på samme måde.

jeg er ved at få gemt alle mine ting fra den gamle pc i soveværelset..den skal væk..også vil jeg have lagt en ledning ind der..så jeg istedet kan se tv fra sengen..hehe.det sker mandag..jeg snakkede med min far om det.

Måske kan jeg få skrevet et nyt digt mere iaften..skrev et for 2 dage siden..fik 3 kommentare på det inden for 12 timer. søde, men ikke så meget i dem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mad med mere er publiceret 21/02-2010 21:15 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.