Så meget for team-spirit..

70 år + 2 dage
Peter Munk (...
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
13 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
14 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
8 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
10 år siden
Livets Tankespind
Caby
7 år siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
5 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
6 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
6 år siden
Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
6 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
4 år siden
The same old storie
Julia Stampe
5 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
4 år siden
Sikken dag.. Sikket stævne!!
Vi spillede en fantastisk god mix.. Men tabte - de andre var bare lige to niveauer bedre.. Damen var vild.. Hun tog en af DNT's hopsmash helt oppe ved nettet og sendte en krydssmash retur.. Vildt (fedt)!! Jeg var afgjort bedst på nettet og fik udspillet både ham og hende.. Samlet lavede de to fejl i hele kampen..
Argh - men jeg er stolt af mig selv.. Der var slet ikke nerver på ligesom i går..
Amazing.. Følelsen..

Jeg er nødt til at melde fra til den sidste holdkamp.. Så meget for "hold-ånd".. Men det fortæller mig også lidt om hvad jeg er nødt til at gøre i den kommende sæson.. Jeg skal med på den A-træning i naboklubben.. Jeg kan blive hvor jeg er resten af sæsonen (fordi den meget snart er slut), men næste år melder jeg mig på A-træningen en gang i ugen.. Jeg håber jeg får lov til at komme med til holdkampe - og hvis ikke jeg gør må jeg spille så mange stævner jeg kan slippe afsted med..

Det er hundedyrt at spille stævner, men hvis jeg nu ovenihatten får fikset en flytning? Besides.. Når jeg kommer hjem til næste år har jeg lagt billet ind på at komme med til søsters elitetræning.. Jeg glæder mig.. Det er sadist-træneren der står for det den torsdag jeg bliver slæbt med, jeg jublede indvendigt.. Hun foreslog endda selv at vi tog ud og spillede nogle stævner i double - sammen.. Wuuhuu!! Det ville betyde (tvangsoprykning) til B-rækken, men det må man jo så bare tage med.. Udfordringer.. I like.. Når bare drømmen om udfordring får mig til at droppe kampene med holdet - jamen så.. Tja.. Der er vist ikke så meget at sige til det.. Tror det var det der definitivt gjorde det klart for tykpanden her, at der er nødt til at ske noget, når der er styr på skaderne igen..

Jeg har ingen planer til sommer, så der skal arbejdes igen.. Det er kun februar, og jeg er allerede igang med at holde ferie.. Uhh..

Back to reality; Kemirapport om ærtemos..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Så meget for team-spirit.. er publiceret 21/02-2010 16:39 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.