10 år siden

Katte og klima

Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
6 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
7 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
4 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
8 år siden
No name girl
4 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
7 år siden
Social Media Illusionen.....
Kianna Kitte...
3 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
5 år siden
Kreativ Blokering og Auti...
Kianna Kitte...
3 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
8 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
6 år siden
En stille bøn
Bastian
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
1 måned, 7 dage siden
Israel
Salomon
5 år siden
Vågnede ved hanegal og strakte mig dovent. Gad virkelig ikke tage på arbejde - og kom så i tanke om at jeg heller ikke skulle. Strakte en hånd ud for at mærke om der var varme på radiatoren. Jo, en smule. Lige tilpas - og så sov jeg videre.
Noget senere vågnede jeg til blå himmel, solskin og legesyge katte. Flere af dem havde vovet sig ud i sneen, men Suresen - naboens kat havde vovet sig indenfor. Han er blevet både stor og tyk, er han, siden han boede hos os som killing. Weiner sidder på taget af hønsegården. En solstråle får den største af hendes brune aftegninger til at virke ekstra blankt, næsten gylden. Hun skæver vigtigt ned mod sin mor, der i det samme spankulerer gennem sneen. Der er en smal gang, der hvor kattene har gået mest. Langs stien er der spredte poteaftryk.
Indenfor slås Garfield og Sorte Slyngel om, hvem af dem jeg først skal kæle for. De er nu søde. Gad vide om de flytter hjemmfra i dag. De er et halvt år nu og vi har - igen - haft en annonce i "Lokalsprøjten." Forleden flyttede deres søster. Helt ind til storbyen, så hende ser vi nok ikke mere, sådan som med dem der er givet til forskellige naboer.
To af dem er bare flyttet ovenpå, og i dag var de til dyrlæge, fordi de havde fået sig en underlig hoste og lidt knas med øjnene. Lukas - ham ovenpå:-) - var bange for det var noget alvorligt. Det viste sig så heldigvis, at det kan kureres med pencillin.

Gid det var lige så nemt at kurere følgerne af den globale opvarmning.
Nå ja, emnespringet skyldes mest, at vi var til foredrag med Jesper Teilgård. Om netop klimaforandring og drivhusgasser. Efterfølgende var der debat. En del af kammeraterne var mødt op, for det er jo godt med lidt input, når miljøpolitikken skal finpudses. Jesper T. fik solgt de bøger han havde med. Manden og jeg købte ikke nogen, men det gjorde Lukas - og så kan vi sikkert godt låne.

Ingen katte flyttede i dag. Men regnskyer kan åbenbart flyttes v.h.a et særligt stof, fortalte Teilgård.
Så lærte man da også noget i dag ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Katte og klima er publiceret 04/03-2010 00:21 af Pia Hansen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.