12 år siden

Katte og klima

Gud taler til alle
Salomon
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
14 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
14 år siden
de sidste 2
Kenny Raun (...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
8 år siden
sulten
Sunstar31
8 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
10 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
7 år siden
Giv kærligheden en chance...
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
10 år siden
Vågnede ved hanegal og strakte mig dovent. Gad virkelig ikke tage på arbejde - og kom så i tanke om at jeg heller ikke skulle. Strakte en hånd ud for at mærke om der var varme på radiatoren. Jo, en smule. Lige tilpas - og så sov jeg videre.
Noget senere vågnede jeg til blå himmel, solskin og legesyge katte. Flere af dem havde vovet sig ud i sneen, men Suresen - naboens kat havde vovet sig indenfor. Han er blevet både stor og tyk, er han, siden han boede hos os som killing. Weiner sidder på taget af hønsegården. En solstråle får den største af hendes brune aftegninger til at virke ekstra blankt, næsten gylden. Hun skæver vigtigt ned mod sin mor, der i det samme spankulerer gennem sneen. Der er en smal gang, der hvor kattene har gået mest. Langs stien er der spredte poteaftryk.
Indenfor slås Garfield og Sorte Slyngel om, hvem af dem jeg først skal kæle for. De er nu søde. Gad vide om de flytter hjemmfra i dag. De er et halvt år nu og vi har - igen - haft en annonce i "Lokalsprøjten." Forleden flyttede deres søster. Helt ind til storbyen, så hende ser vi nok ikke mere, sådan som med dem der er givet til forskellige naboer.
To af dem er bare flyttet ovenpå, og i dag var de til dyrlæge, fordi de havde fået sig en underlig hoste og lidt knas med øjnene. Lukas - ham ovenpå:-) - var bange for det var noget alvorligt. Det viste sig så heldigvis, at det kan kureres med pencillin.

Gid det var lige så nemt at kurere følgerne af den globale opvarmning.
Nå ja, emnespringet skyldes mest, at vi var til foredrag med Jesper Teilgård. Om netop klimaforandring og drivhusgasser. Efterfølgende var der debat. En del af kammeraterne var mødt op, for det er jo godt med lidt input, når miljøpolitikken skal finpudses. Jesper T. fik solgt de bøger han havde med. Manden og jeg købte ikke nogen, men det gjorde Lukas - og så kan vi sikkert godt låne.

Ingen katte flyttede i dag. Men regnskyer kan åbenbart flyttes v.h.a et særligt stof, fortalte Teilgård.
Så lærte man da også noget i dag ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Katte og klima er publiceret 04/03-2010 00:21 af Pia Hansen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.