Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
At blive håndplukket
Olivia Birch...
9 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
Så er min mand hjemme igen. Han blev udskrevet i mandags. Men de sidste 3 uger inden var han faktisk hjemme det meste af tiden og så var vi oppe og hente medicin til ham ind i mellem. Og der er også kommet en bedre ordning mht medicin til ham. Det går i det hele taget bedre med ham. Han har det meget bedre end før han blev indlagt, så det er da positivt.

Om en uge - den 20. marts skal jeg på forårsudstilling med de kort som jeg laver og de æg som jeg maler (se min hjemmeside). Så jeg har travlt med at lave mange kort. Er oppe på omkring ca. 120 stk. i øjeblikket og jeg har malet ca. 30 - 35 flotte æg, så der skulle blive noget at sælge af. Jeg håber i hvert fald at der kommer nogen. Min mor kommer ned og hjælper mig i min stand. Det bliver hyggeligt. Hun har også været med de 3 sidste gange der har været udstillinger.

Har også travlt på jobbet. Det er rigtig dejligt at være i den nye afdeling. Pigerne/kollegerne er søde og her er altid noget at lave og jeg har altid travlt med en eller anden opgave. Nogen gange ønsker jeg at jeg havde en time mere. Men jeg er jo altså kun ansat til 3 timer om dagen og selvom jeg spurgte om det kunne lade sig gøre at få 1 time mere om dagen, sagde cheferne nej (noget med økonomi). Men det er også i orden, for de kan jo ikke se, at jeg nogen gange bliver 15 eller 30 min ekstra for lige at få gjordt det færdig som jeg har gang i.
Og nu skal vi jo også lægges sammen pr. 1. april! Alle os sekretærere! Og to af os skal ned i en anden afdeling. Så C. har besluttet, at vi alle sammen skal mødes på en restaurent for at hilse ordentligt på/ og sige farvel til hinanden. Jeg kommer til at savne de to som skal flyttes. Og vi er bange for at vi får problemer med hende der skal flyttes ned til os. Hun er allerede ved at skabe problemer med at hundse med en af mine kolleger over telefonen. Men det kan være at det ikke er så slemt når hun først kommer herned. Hun skal jo også lige lære, at det må være hende der skal følge vores regler når hun kommer ned til os - og ikke omvendt! Hun kan jo ikke komme ned til os og forvente, at vi skal til at følge alle hendes regler. Hun er ikke mere end os.
Men som sagt, vi får se hvad der sker efter den 1. april....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjemmme igen... er publiceret 13/03-2010 16:13 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.