Nummer 500 - nu med hund

Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Så er det sq indlæg nr.500 jeg skriver nu. Men det er også ca.5 år siden jeg oprettede min profil, så det passer vel meget godt. Nogle gange har jeg skrevet hver dag, andre gange en enkelt gang om måneden, og nok mest når jeg ikke havde det så godt, så det er et godt tegn at jeg ikke skriver så tit mere.

Det går godt i øjeblikket, rigtig godt, og vi fik hund i fredags. Vi har snakket om det længe, og jeg har gået og kigget i Den blå avis på nettet og snakket lidt om, at det kunne være godt at få en hund, der var ca. et år, for så slipper man for alle hvalpeudfordringerne. I fredags kom en bekendt af B så ned i butikken og spurgte om han ville have hendes hund på 10 mdr. Hun er lige blevet skilt, og hun havde alt for dårlig samvittighed over at hun ikke havde så meget tid til den mere, så hun ville høre om det var noget for os.

B ringede til mig, og jeg sagde ja med det samme. Jeg så den da den var hvalp, og det virkede helt rigtigt. Så nu har vi fået en dejlig Golden Retriever, som hedder Dina, og vi har hygget os med hende hele weekenden. B havde hende med på arb. i dag, og det gik også fint - ikke at det er lutter lagkage, hun skal lige lære vores regler at kende, men hun virker både intelligent og ok god til at lystre, så det skal nok blive godt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nummer 500 - nu med hund er publiceret 12/04-2010 21:44 af Sylvia Ebbesen (Neutzen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.