11 år siden

"Staycation"

Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
13 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
8 måneder, 5 dage siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
6 år siden
And they say, the worst ...
Julie Vester...
8 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
5 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
6 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
7 år siden
Vi hørte forleden at "Staycation" er den nye betegnelse for at holde ferie hjemme i Danmark. Her i huset har vi kun hovedrysten til overs for den slags forsøg på at få hverdagsforeteelser til at lyde mere "trendy" og smart. Ophavspersonerne til dette fjollede udtryk må åbenbart have lidt problemer med selvværdet siden de ikke vil indrømme, at de finder de hjemlige omgivelser interessante, med mindre emnet serveres i en moderigtig indpakning.
Holdningen her på hedenbruget har altid været, og vil altid være, at det er yderst essentielt for vores selvforståelse at vi på godt, og ondt, har et rimeligt kendskab til de hjemlige himmelstrøg. Børnene har derfor i årevis måttet finde sig i at blive slæbt rundt i de yderste afkroge af landet for at blive klogere på vores egen kulturhistorie.
Også i år står den på "staycation" med dagsture, og forlængede weekends. Da vi altid har sat en ære i at gå mod strømmen, kan det godt ærgre lidt at vores foretrukne ferieform skal gøres til noget moderne, og ikke bare kan være noget selvfølgeligt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "Staycation" er publiceret 30/06-2010 20:00 af Hedebonden.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.