hurtige svar

Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
8 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
6 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
8 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
9 år siden
Heh, hey dagbog, Jeg chattede med en..som forsøgte at smide et par rim linjer min vej..de sidste 2 rimede dog ikke..så jeg smed hurtigt 2 andre linjer tilbage..der rimede på det der stod i hendes 2 linjer..så de blev paret med mine linjer..og så indholdet matchede det der var fra hendes side..Jeg ved sku ikke hvor det kom fra..og jeg har det lidt sådan...wow, var det lige mig der svarede så hurtigt, på rim og med matchede indold..jeg kan det der fortiden..når der lige er noget, så kan jeg hurtigt skrive nogle linjer..jeg sad dog også igår med en blank skærm..og kunne ikke skrive noget ordentlig..hvorfor kan jeg ikke bare skrive noget på min kommando? Jeg kan sidde og stire på det papir, og der kommer ikke rigtig noget..så er der nogen der siger noget..og Jesteren inden i mig går straks igang..

Jeg har noget..ja jeg ved ikke hvad det er..på mine fingre..om det er en slags fodvorte, eller eksem..det ved jeg ikke....det er en masse små røde prikker..hen over 2 fingre indvendig i hånden.

Jeg har selvfølgelig lavet workout...og jeg har smidt 200gram siden sidste gang..det er ikke meget..men det er stadig en lille fremgang.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hurtige svar er publiceret 30/06-2010 16:03 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.