alt slutter engang

Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Valg 2019
Martin Micha...
4 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
På vej mod overfladen
Thor Rosenbl...
2 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Hey dagbog, - Jeg kan ikke lade være med at tænke på, at jeg snart er ved vejs ende..alt slutter snart.om noget..så må jeg se hvordan tingene så ser ud. Ting som jeg troede ville føre noget godt med sig, har i sidste ende bidt mig i stedet for..så jeg håber ikke den sidste "ting" gør det. Et eller andet sted høre jeg frank sinatra med "i did it my way"..bare..med regrets, is there anything else...istedet for...jeg ved man skal se på de positive sider også..dem jeg har hjulpet i fra starten af spillet..er alle glade for min hjælp, og de er der stadig..men et sted..jeg tænker, over lang nok tid..så forsvinder alle...dertil kommer spørgsmålet så,..var det det værd?

Jeg er glad for den extra gamle håndsæbe jeg har, som jeg har taget hul på..den durfter godt..og sætter tankerne tilbage..ting har forbindelse til fortiden..konstant. Jeg tænker konstant over min fremtid..og den skræmmer mig..for jeg ved for første gang ikke i mit liv, hvad jeg skal i gang med. I skolen var der en ny dag, på arbejdet ligeså..og tilbage i skolen så jeg frem til de dage der var..men nu, og sådan har det været i et godt stykke tid..så har jeg haft og har et blandt felt forude..og det bryder jeg mig ikke om..og der er intet godt i det..

Jeg prøver virkelig at tænke positive tanker..men det er svært..lige for tiden har jeg flest "Regrets" det er mine tanker fortiden..hvad kan jeg sige..? play it again sam.

he, skulle lige se hvad den gik ud på, var et eller andet der sagde de ord til mig..de kom bare..som når jeg skriver digte..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget alt slutter engang er publiceret 28/06-2010 19:16 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.