Fredag, Forkølet og Forvirret!

Sindsyg med klarsyn
Michael Nevs...
4 år siden
Dit sprog, kære ven... di...
Bjørn Langki...
6 dage siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
6 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
8 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
5 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
7 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
1 år, 10 måneder siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
7 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
7 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
10 måneder, 22 dage siden
Pædofil
Ansu Orheim ...
4 måneder, 16 dage siden
Til ingen bestemt
Ansu Orheim ...
3 måneder, 28 dage siden
Påske
Bjørn Langki...
2 måneder, 12 dage siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
9 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
4 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
8 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
Øv! Her sidder jeg og nyser og nyser, og er rigtig snottet og forkølet. Har dog været på job i dag (kan jeg næsten ikke undvære). Det er gået ok - travlt og hektisk som sædvanligt. Var der lige ca. 20 min ekstra for at nå at blive færdig med en opgave inden jeg kunne sige "God Weekend" til mine kolleger.

Så ud i storcentret. Min mor har jo snart fødselsdag, så jeg skulle finde en gave(eller 2) til hende. Min mor er storsamler af TripTrap Års nisserne og Georg Jensen Juleuroerne, så jeg købte Års nisserne 2001, der var på tilbud i Inspiration. Der købte jeg også en Erik Bagger brødkurv til hende. I Matas købte jeg et Gavekort på 200,- kr. Så de tre ting bliver min mors fødselsdagsgave fra min mand og mig.

Så skulle jeg i Bilka og handle ind. Der var en del mennesker, men ikke overfyldt. Bagefter skulle jeg lige købe nogle cigaretter til min mand i Bilka kiosken og hvem støder jeg på der? En af mine veninder - S. som jeg ikke har set i et par måneder. Så da vi begge har købt det vi skal have, går vi sammen hen på en lille cafe og får os en kop varm chokolade m/flødeskum hver. Hun er nemlig OGSÅ ved at blive forkølet ligesom mig. S. og jeg sidder og snakker over vores kop chokolade i ca. 15 min inden vi siger farvel og går hver til sit. Hun er på cykel og vil hjem inden den næste regnbyge kommer og jeg skal også hjem inden mine frostvarer helt tør op. Så jeg går ned mod den indgang som jeg kom ind af. Og hvem ser jeg komme i mod mig?? Min tante og onkel! Så dem må jeg selvfølgelig også lige stoppe og snakke med om dit og dat.

Endelig henne ved den udgang jeg skal ud af, ser jeg at det øsregner, så jeg må stå lidt og vente på at regnen stilner så meget, at jeg kan gå ud til min bil. Når lige akurat at få varene ind i bilen, få sat vognen på plads og få sat mig ind i bilen, så begynder det igen at styrt-regne.

Heldigvis er min mand så sød, at hjælpe mig med at tage varerne ind, da jeg kommer hjem (Tak). Men så er jeg ellers også bare færdig og har ondt i min fod. Jeg går jo stadig til kiropraktor - har fået bevilliget 3 mrd. mere af mit forsikringsselskab, da kiropraktoren ikke mente jeg var helt færdigbehandlet. Og nu har kiro opdaget, at jeg har en gammel skade i min venstre fod. For nogle år siden vrikkede jeg om på foden og gik længe og havde ondt. Lægen sagde dengang bare, at det var et forstrukket ledbånd, men nu siger min kiro altså at det har været en forstuvet fod der aldrig er blevet behandlet rigtigt og at det er derfor at jeg går forkert på min fod. Og det er den gamle skade der er kommet frem igen ved faldet i april. Så nu er min kiro ved at rette min fod ud, så jeg kan komme til at gå rigtigt igen.

Men nu må jeg hellere komme tilbage ind under dynen og pleje min forkølelse m/ strepsils og hvad jeg nu har. På genskriv.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fredag, Forkølet og Forvirret! er publiceret 17/09-2010 23:47 af Laila Wolff (Dorthea Rose).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.