13 år siden

Julehåb

Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
14 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 3 måneder siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 22 dage siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Idag havde de to fået strenge ordrer om at ikke at komme op før 7, for det bliver en lang dag - klokken var 7.02 så stod de for enden af trappen og ventede på mig ....dejligt selvom jeg var skidetræt! Men jeg har juleferie nu, så kan mærke at jeg allerede er på vej i ikke-stress-mode.

Nu sidder vi så her i sofaen igen - med lys i deres hjemmelavede og nu næsten indtørrede "mikationer" (dekorationer :o) og får boller med pålægschokolade nu da det jo er jul. Jeg har lavet julethe (A's julegave fra den lækre Perchs - hmmm....sgi godt nok noget krydret stads!)

Om lidt skal de have deres første julegave, i håb om at de så vil have noget at lave hele dagen, og allermest fordi jeg slet ikke kan vente!

Vi har købt to mikroskopiske små dværghamstre - en hvid og en brun, de ligner lidt mus, men uden hale. Var ski bange for at mellemmanden ville få taget forkert på den hale, så nu er det problem løst (havde læst at man måtte løfte en mus ved haleroden, men ikke i den anden ende, for så kunne huden ryge af halen). De har siden tirsdag boet oppe ovenpå i deres kæmpe 3-etagers villa (sender A og teenageren en stor tak tror jeg!) og jeg glæder mig så meget til at give dem til drengene.

Ellers står dagen på hygge med ungerne - kælketure, Disneysjov og en tur ud omkring den gamle eneboer med årets flaske snaps og et tæppe, og en tur på kirkegården.

Den står også på snerydning, rengøring af blandt andet toilet og ovn og opryding (som især på teenagerens værelse kræver sneplov!)
Skal have ryddet op overalt og gjort klar til uanede mængder gavepapir og fade med juleguf. Skal have pyntet julebord, og aner ikke hvor jeg har gemt de smukke krystal glas som jeg har gået og gemt til i aften - ved jeg så dem i sommers, og ved jeg lagde dem i en kasse et sted så jeg kunne huske hvor!!

Klokken 17 kommer svigerne, søs og familie, og min mor og min kusine med sin lille skønne 2 årige datter, som ligner en lille rødhåret engel, men er mere Pipi, for hun er fræk som en slagterhund, men drengene syntes hun er så sjov, og så bliver balladen jo endnu sjovere!

"Godt vi ikke har et værksted med slå for, for så var hun nok kommmet derude" menere mindstemanden, og jeg kan se at han tænker at det var han også nok selv et par gange - han havde nok fået snittet sig omkring 100 træmænd som Emil!

Jeg skal kun lave rødkål, brune kartofler og marcipan, ellers kommer mor med and og sovs, søs med flæskesteg og sviger med ris a la manden. Bliver sgu dejligt det hele håber jeg!

Håber på en juleaften uden for mange skænderier mellem ungerne, uden at svoger sætter ild til noget tøj af kunstfiber med et af mine mange stearinlys (og ihvert fald ikke prøver at slukke ilden med en anden gave!) og uden at nogen er syge som sidste år hvor folk faldt som fluer med en gang opkast og uden at sviger får drukket for meget!

Savner dem som jeg ville have ønsket kunne være her - dem som jeg har mistet og dem som jeg syntes er for langt væk.

Håber på en rigtig Disney-jul (forventer en forvirret, kaotisk Krumme-jul, for sådan er det jo her hos os!) og glæder mig som et lille barn!

Rigtig glædelig jul til jer alle!

M

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Julehåb er publiceret 24/12-2010 08:08 af mubsi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.