Mit livs største og mørkeste beslutning...

Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
It. Is. Yuge! YUGE, I tel...
Olivia Birch...
7 år siden
Idag gik jeg til dyrlægen med min højt elskede hvaps... Jeg kom ikke hjem med ham igen. Han har været syg hele ugen... Min værste frygt blev sand, han havde fået sukkersyge, og den slemme en af slagsens. Vi talte over om mulighederne for at få et liv, men alt det jeg skulle til at gøre, kontrollere blodsukker, stikke ham med insulin... Jeg er knap nok hjemme i hverdagene til at have kunnet hold øje med ham.

Dyrlægen sagde også at der kun var et par uger tilbage før sygdommen ville blive så alvorlig at han ville begynde at få anfald...

Mit livs mest mørke og triste beslutning er nu at jeg fik ham aflivet, men alternativet kunne være værre, at lade ham leve. Det ville være dyrt i længden, og meget krævende, krævende til at jeg skulle være hjemme og holde øje med ham hele tiden, det kan jeg ikke med det lortearbejde, for ikke at sige at jeg skal give ham insulin, blodprøver og alt det gøgl, så jeg trak den sværeste beslutning i mit liv, at ende min bedste vens liv... Men jeg var med ham til sluttet... Ligesom kampbrødre skal...

Sov godt min lille følgesvend, ingen hund kan nogensinde blive som du var, og mange folk vil savne dit evigt smilende og venlige udtryk og ultra glade ånd.

Min rejse ad livets vej blev pludselig meget mørk og ensom, og ingen kan udfylde den tomplads du har efterladt... Sov godt min lille ven, og lad den evige intethed omfavne dig i dets evige søvngivende mørke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit livs største og mørkeste beslutning... er publiceret 07/01-2011 17:21 af Patrick Bolvig Mohr (fjerpennen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.