Mit livs største og mørkeste beslutning...

Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
5 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
5 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
3 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
9 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
2 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
3 år siden
Flytning
Hanna Fink (...
4 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
6 år siden
Israel
Salomon
6 år siden
Idag gik jeg til dyrlægen med min højt elskede hvaps... Jeg kom ikke hjem med ham igen. Han har været syg hele ugen... Min værste frygt blev sand, han havde fået sukkersyge, og den slemme en af slagsens. Vi talte over om mulighederne for at få et liv, men alt det jeg skulle til at gøre, kontrollere blodsukker, stikke ham med insulin... Jeg er knap nok hjemme i hverdagene til at have kunnet hold øje med ham.

Dyrlægen sagde også at der kun var et par uger tilbage før sygdommen ville blive så alvorlig at han ville begynde at få anfald...

Mit livs mest mørke og triste beslutning er nu at jeg fik ham aflivet, men alternativet kunne være værre, at lade ham leve. Det ville være dyrt i længden, og meget krævende, krævende til at jeg skulle være hjemme og holde øje med ham hele tiden, det kan jeg ikke med det lortearbejde, for ikke at sige at jeg skal give ham insulin, blodprøver og alt det gøgl, så jeg trak den sværeste beslutning i mit liv, at ende min bedste vens liv... Men jeg var med ham til sluttet... Ligesom kampbrødre skal...

Sov godt min lille følgesvend, ingen hund kan nogensinde blive som du var, og mange folk vil savne dit evigt smilende og venlige udtryk og ultra glade ånd.

Min rejse ad livets vej blev pludselig meget mørk og ensom, og ingen kan udfylde den tomplads du har efterladt... Sov godt min lille ven, og lad den evige intethed omfavne dig i dets evige søvngivende mørke.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mit livs største og mørkeste beslutning... er publiceret 07/01-2011 17:21 af Patrick Bolvig Mohr (fjerpennen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.