13 år siden

Min eks og hendes klasselærer...

Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Ny Picanto
Peter
10 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
11 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Ballade med drillenissen
Carsten Cede...
9 år siden
opdatering
Michala Esch...
21 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Jeg har det helt fint og dog...
Talte med min eks onkel i søndags da han ringede vedr. nogle ting jeg skulle hjælpe ham med.
Vi talte lidt om hvordan alting gik og jeg spurgte om jeg måtte aflevere et nyt TV nede hos ham til min eks som jeg havde købt til hende, men ikke plads til at opbevare længere, han spurgte hvorfor jeg havde købt det til hende og jeg svarede at hun ikke havde noget nu hvor hun var flyttet og jeg derfor gerne ville give hende et.
Han sagde at jeg ikke skulle give et nyt TV til min eks fordi hun lå og havde ligget og bollet sin klasselærer samtidig mens hun var sammen med mig, de gjorde det i min bil blandt andet...
Hader den følelse af forræderi og prøver at undertrykke mit meget tydelige had til min eks lige nu, men det er svært, ja måtte lige ringe til hendes bror, som havde msg mig på Facebook og talte med ham om hvordan det gik og om hvordan han havde det for tiden og fik lige flettet det med min eks lærer ind og om hvor sindsygt det var og han gav mig ret - så det var rigtigt nok, tak fordi du gad bekræfte det.
Det er vildt så meget der er foregået foran min næse uden at jeg har set eller ville se det, fuck jeg er et naivt menneske!
Hun har ringet og skrevet et par gange i denne uge, fordi hendes bror har sagt til hende at jeg ved det med læren og fordi en del af hendes ting stadig står hos mig og hun nu er bange for at jeg ikke vil give hende det tilbage, men hun lader som om hun er bekymret for mig osv. sjovt hun først er det nu......
Hun ringede endda til min familie som hun ikke har talt med i de sidste 5 måneder for at få fat i mig??

Nå men ja, sådan er det vel.

Min bil begyndte at hoppe her den ene dag, følte mig lidt som en kænguru unge i sin mors lomme og hoppede hele vejen ned til et værksted hos min ven, her har jeg været siden tirsdag og tager først hjem i morgen for at aflevere nogle ting som jeg har haft opmagasineret fordi mekanikkeren ikke lige kan finde ud af hvad der er galt, fedt at have så avanceret en bil at han ikke fatter den og hverdag han ikke kan løse det bliver det dyrere og dyrer, har allerede brugt 35.000 på den det sidste halve år og nu skal der bruges ydeligere 15.000... Tror bare jeg skal ud og hygge mig med en ven og slappe lidt af i mit sind i morgen sammen med en ven og glemme alt om min eks, hendes familie, mine egne problemer og hvordan livet egentlig er. Er blevet fandens forvirret og ved ikke hvad jeg skal gøre af mig selv eller med mig selv, fandt ud af at min familie og venner åbenbart tror jeg har begået selvmord hvergang de ikke lige kan få fat i mig, ikke særligt fedt at de går rundt og taler sådan om mig bag min ryg.
Nu vil jeg gå i seng og håbe på at der et eller andet sted derude er en ny fremtid for mig, et liv med en ny kærlighed, rejser, oplevelser og at jeg endnu engang kan føle glæden ved at vide at jeg er elsket og at jeg har nogen som jeg kan elske tilbage igen.

Godnat dagbog....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min eks og hendes klasselærer... er publiceret 01/04-2011 23:50 af Drinkup.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.