13 år siden

Verden ændre sig lidt...

D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Hvorfor er jeg så vred?
Neola
3 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
11 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Er der en mening?
Jønsse
8 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
2 måneder, 29 dage siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
Dronningmølle, og der er ...
Michala Esch...
15 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Verden har rykket sig idag, Japan mangler lidt mere strand og jeg tror jeg er kommet videre med en ny pige.
Har jo denne her dating profil, som jeg ville lukke igen, men så skrev en ret lækker pige til mig - troede ellers ikke piger gjorde på de dating sites?
Havde regnet med at de blev overlæsset med breve og havde travlt med bare at sortere i de tilbud de nu fik fra mere eller mindre normale mennesker af begge køn...
Nå men hun skrev ihvertfaldet til mig i mandags og det er vel positivt, har skrevet med hende lige siden, men hun er sku lige speciel nok, ret fræk (billeder tilsendt min mobil i alle mulige kostumer) og er en rigtig diva der kræver smykker og pelse, håber ikke det er derfor hun vil mødes for at klemme mig som en svamp indtil jeg er tør, hvis i forstår sådan en lille en. Føler mig lidt skitso' når jeg den ene dag er på vej ud over kanten og den næste er oppe at køre pågrund af et stk. hunkøn! Life is very strange indeed...
Min eks ringede blot for at tude over at hendes farfar var ved at dø, dejligt at man kan bruges til det efter ikke at have talt med hende i uger, jaja om ikke andet kan man da læsse af på mig, for er for høflig til at sige, fuck af og lad mig være, dine problemer er ikke længere mine, men det gør man jo selvfølgelig ikke, vel?!
Fået min ene retsag udsat, ved ikke hvor godt det er, så har man det bare hængende over sit hoved alligevel og tænker på det hele tiden..
Er blevet syg, faktisk siden i søndags, hoster og har feber - dejligt med en omgang lungebetændelse, bring it on God!! Lad os se hvad han ellers har i posen til mig, kunne være fedt hvis man have en klagekanal til ham direkte, tror næppe jeg ville få overskud til at skrive herinde når jeg skulle skrive alle de breve til ham. :)
Været en hård uge, lavet nogle ting som jeg nok ikke skulle ha gjort da jeg nok skulle have ligget i min seng, but hey that dont pay the bills.
Lige nu skulle jeg faktisk ha været til min vens fødselsdag, men er simpelthen for smadret og min nye "flamme" er også blevet syg så vi skal ikke mødes endnu, nok først på søndag så kan jeg da nå at få sovet lidt så jeg ikke bare ligner noget der er løgn.
Hun skriver hele tiden på mobilen så det er svært at få skrevet noget ned, dejligt med afbrydelser engang imellem men ikke hvert sekund, gad vide om hun kunne finde på at stalke mig, det kunne da være lidt sejt at have sin egen stalker, især når det er en kvinde!! :D
Tror jeg tager hjem til min ven i morgen og hygger lidt med ham som undskyldning.

Sov godt alle sammen...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Verden ændre sig lidt... er publiceret 11/03-2011 23:12 af Drinkup.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.