19. dag Hvem kan tyde drømme?

Fortiden er hård.
storm89
2 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
9 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
6 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
6 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
2 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
7 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
5 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
4 år siden
Jeg havde for et par år siden en speciel drøm. Jeg har gennem flere år skrevet mine drømme ned. Dog kun de drømme, som efterlod et særligt indtryk. Denne drøm fandt sted på et tidspunkt, hvor jeg virkelig var presset af travlhed på arbejdet. Jeg var glad for at arbejde, havde ikke problemer med at udføre det, men følte alligevel.at jeg blev trukket med af omstændighederne, som en, der ikke er i stand til at standse, fordi alle andre, ja hele verden, kører videre i et på forhånd fastlagt tempo. Jeg drømte at jeg sad midt på gulvet i en stue og så på en stor brun bjørn der i et rasende tempo løb rundt og rundt lige under loftet. Der hvor loft og væg mødes. Jeg sad og undrede mig over, hvordan den bar sig ad, og samtidig var jeg facineret over farten, og det mærkværdige syn.
Nu kommer så det mest mærkelig. jeg havde en helt ung kollega, som jeg havde et tæt samarbejde med. Engang da vi gik med et hold elever for at besøge en kunstudstilling og snakkede om løst og fast fortalte jeg hende om min drøm.
Hun sagde, at hun havde drømt akkurat det samme!!! Hun sluttede med at sige: Jeg sad og følte mig så magtesløs.
Det var ikke den følelse, jeg havde. Jeg undrede mig. Men jeg har det heller ikke lige med at føle mig magtesløs. Tidligere har jeg drømt, at jeg var sammen med en sort panter, en drivende våd løve med manke og en tiger, men de har altid holdt sig ved jorden.En gang imellem lykkes det mig, at tyde mine egne drømme, men dyrene kan jeg ikke passe ind. Jeg ser dem lidt som mine kraftdyr, men hvorfor løb den tossede bjørn der?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 19. dag Hvem kan tyde drømme? er publiceret 21/05-2003 10:34 af Ragnhild Bach Ølgaard (eventyr).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.