13 år siden

En hoppepude og barndomsminder

Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Maler vinge billeder
Poul Brasch ...
9 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
11 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
15 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
julen 2013
Frode Lindtn...
10 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Så jeg kom forbi en hoppepude idag! Og straks for jeg over vejen og var nær blevet kørt ned i min iver for at nå hen til dette fantaherligstiske legetøj. Der var ingen på den og den stod bare der med sine smukke røde og blå farver og nærmest lokkede mig tættere på sig med sine små subtile vibrationer. Lidt genert tog jeg mine sko af og lagde mine ejendele i lommerne fra mig og besteg giganten ganske som jeg gjorde det da jeg var barn. Se som en connaisseur af gode springredskaber vidste jeg at denne boble lignende hoppepude var en af de ringere remedier til at gøre de vilde kunster på, men alt dette var lige meget lige nu. Lige nu var der bare mig og en plastik lomme fyldt med luft.

Mit hjerte bankede og slog et slag over da jeg lavede det første lidt forsigtige hop.
Hop
Jeg fløj op i luften. Min mave trak sig sammen og kuldegysninger synderrev min skælvende hud. Ild og glæde for gennem mit indre mens jeg vægtløst sejlede igennem luften.
Hop
Atter en gang var jeg oppe i luften. Himlen kom tættere på og jeg mærkede hvordan jeg pr automatik lagde an til landing på min ryg.
Hop
Baglæns rundt verden stod ikke stille et eneste sekund. Uden at tænke over det landede jeg let på benene stolt som aldrig før.
Hop
Forlænder denne gang. Verden drejede sig på plads men noget var anderledes nu. Som jeg hørte for mit indre øre barnelatter og en stemme der begejstrede råber: "Mor! Mor! Se mig! Se mig!"
Hop
Et evigt kærligt smil breder sig på den kvinde jeg har kendt længst tids læber, mens hun ser på sin lille søn der fornøjet springer rundt på en smuk orange trampolin med blå kanter.
Hop
Et nyt billede kommer frem. et billede der er endnu ældre. En far, der ellers altid har haft travlt med at arbejde eller spille håndbold står og hopper med hans søn på selv samme trampolin og holder hans hænder mens sønnen begejstret hviner af glæde.
Hop
Mens billeder af venner, veninde, dumme mads der altid hoppede for vildt, SV der var lidt genert men blomstrede og blev en rigtig eftertragtet mand. RL der var så god at invitere mig til århus for at spille computer
Hop
Lange aftener i spillehallen, et minde om skuffelsen ved at de fjernede mine yndlingsspil, et glimt af O der altid var venlig og en dejlig ejer af Tanisby Camping, R der med hård men kyndig hånd styrede caféen.

Jeg fjedrer i benene og bringer mine lange og mange spring til ophør. Det regner nu. og jeg ligger mig flat på hoppepuden og smiler over at være i live og husker med glæde mine barndommensår så lykkelige og uskyldige.
Jeg rejser mig op for at gå i fra mit yndlingslegetøj. Stopper op. Kigger på hoppepuden der nu regnvådt glinser i lyset. Jeg kan jo ikke lade være

Hop

Jakob Arndal
- Tanker fra livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En hoppepude og barndomsminder er publiceret 31/05-2011 23:08 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.