11 år siden

En hoppepude og barndomsminder

Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
9 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
6 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
8 år siden
Kaos?
Per Z
8 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
6 år siden
NU
Bjørn Langki...
3 måneder, 17 dage siden
Op på den hest!
Bastian
10 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
8 år siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
13 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
6 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
9 år siden
første skoledage og leven...
Michala Esch...
13 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
6 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
9 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
5 år siden
Plan B
Dus
5 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
3 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Så jeg kom forbi en hoppepude idag! Og straks for jeg over vejen og var nær blevet kørt ned i min iver for at nå hen til dette fantaherligstiske legetøj. Der var ingen på den og den stod bare der med sine smukke røde og blå farver og nærmest lokkede mig tættere på sig med sine små subtile vibrationer. Lidt genert tog jeg mine sko af og lagde mine ejendele i lommerne fra mig og besteg giganten ganske som jeg gjorde det da jeg var barn. Se som en connaisseur af gode springredskaber vidste jeg at denne boble lignende hoppepude var en af de ringere remedier til at gøre de vilde kunster på, men alt dette var lige meget lige nu. Lige nu var der bare mig og en plastik lomme fyldt med luft.

Mit hjerte bankede og slog et slag over da jeg lavede det første lidt forsigtige hop.
Hop
Jeg fløj op i luften. Min mave trak sig sammen og kuldegysninger synderrev min skælvende hud. Ild og glæde for gennem mit indre mens jeg vægtløst sejlede igennem luften.
Hop
Atter en gang var jeg oppe i luften. Himlen kom tættere på og jeg mærkede hvordan jeg pr automatik lagde an til landing på min ryg.
Hop
Baglæns rundt verden stod ikke stille et eneste sekund. Uden at tænke over det landede jeg let på benene stolt som aldrig før.
Hop
Forlænder denne gang. Verden drejede sig på plads men noget var anderledes nu. Som jeg hørte for mit indre øre barnelatter og en stemme der begejstrede råber: "Mor! Mor! Se mig! Se mig!"
Hop
Et evigt kærligt smil breder sig på den kvinde jeg har kendt længst tids læber, mens hun ser på sin lille søn der fornøjet springer rundt på en smuk orange trampolin med blå kanter.
Hop
Et nyt billede kommer frem. et billede der er endnu ældre. En far, der ellers altid har haft travlt med at arbejde eller spille håndbold står og hopper med hans søn på selv samme trampolin og holder hans hænder mens sønnen begejstret hviner af glæde.
Hop
Mens billeder af venner, veninde, dumme mads der altid hoppede for vildt, SV der var lidt genert men blomstrede og blev en rigtig eftertragtet mand. RL der var så god at invitere mig til århus for at spille computer
Hop
Lange aftener i spillehallen, et minde om skuffelsen ved at de fjernede mine yndlingsspil, et glimt af O der altid var venlig og en dejlig ejer af Tanisby Camping, R der med hård men kyndig hånd styrede caféen.

Jeg fjedrer i benene og bringer mine lange og mange spring til ophør. Det regner nu. og jeg ligger mig flat på hoppepuden og smiler over at være i live og husker med glæde mine barndommensår så lykkelige og uskyldige.
Jeg rejser mig op for at gå i fra mit yndlingslegetøj. Stopper op. Kigger på hoppepuden der nu regnvådt glinser i lyset. Jeg kan jo ikke lade være

Hop

Jakob Arndal
- Tanker fra livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En hoppepude og barndomsminder er publiceret 31/05-2011 23:08 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.