12 år siden

Optagelse på Hogwarts?

Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Tredje Bog started
JesperSB
3 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
11 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg fastholder stædigt min tro på, at jeg en skønne dag vil udgive en bog – selvom det qua min arbejdsdiciplin eller mangel på samme er ca. lige så sandsynligt, som da Lordi vandt Melodi Grand Prix. Jeg læser. Alt. Hvis du så min bogreol ville du det ene øjeblik tro jeg var en Twi-mom i livskrise – det næste øjeblik en rødvinsdranker med blomkålsnæse – det næste øjeblik vil du forestille mig i nervøs velour med papsværd og Thorshammer.... eller måske som en Hannibal Lecter-type, som syer underbukser til sin mormor af unge kælderopbevarede jomfruers bløde inderlår.

Lige nu har jeg gang i tre bøger.

Ken Follett murstenen: The fall of Giants....gaaab – kunne bedre lide hans Pillars of the Earth + World without End – det var go' matadormix-agtig læsning, Danielle Steel pakket ind i Middelalderpapir.

Hundehoved: Den er ret fin, egentlig meget min kop te – jeg er bare blevet distraheret undervejs. Dejligt at læse noget godt skrevet på dansk – har normalt mest hang til det engelske.

Sagaen A Song about Ice and Fire...
Så 1. sæson HBO serie og var solgt. A Game of Thrones rekvirerede jeg for nyligt på lydbog, mest fordi the God-forsaken Amager Center ikke kunne hoste op med bøgerne..... men de er perfect sommerlæsning. Elsker karaktererne... især Tyrion Lannister.... som har et blødt punkt for "cripples, bastards and broken things". Sweet.

...åhhhh og i næste uge skal jeg ind og se Harry Potter. Det er med lidt blandede følelser dét punktum skal sættes. Lige nu har jeg mest af alt lyst til at søge om optagelse på Hogwarts og flytte ind under nogens trappe....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Optagelse på Hogwarts? er publiceret 18/07-2011 00:15 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.