12 år siden

En ny dag truer

Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
4 år siden
Israel
Salomon
8 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Romanprojekt, kunst, bog ...
Shirley Anke...
10 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
8 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
8 år siden
Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
7 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Tab og vind med samme sin...
Michala Esch...
16 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Godmorgen min ven, ja så er der taget hul på endnu en dag. Fik snakket med Kenneth i går. Det blev dog kun meget kort på kontoret, da jeg skulle hjem og hente tvillingerne og Kenneth fik gæster. Til gengæld ringede han i går aftes, hvor vi fik en længere snak.

For det første mente han ikke, at jeg skulle ringe og undskylde ved kunden. Tværtimod mente han de skyldte os/mig en undskyldning for at have afbrudt ja på det nærmeste saboteret min præsentation. Men, jeg ville få lejlighed til at gentage den. For de havde ringet til Kenneth og bedt os om at komme der op igen i morgen (hvilket jo så er idag). jeg krydser fingre for at idioten fra sidst enten har fået mundkurv på, eller endnu bedre, slet ikke er med til mødet. Nå, denne gang er jeg i hvertfald bedre forberedt end sidst.

Glæder mig bare til at komme hjem i eftermiddag til et rent hjem, det er så fedt med hushjælp. Alle ungerne er væk, så jeg tror jeg skal ha en morfar som det første. Kom selvfølgelig heller ikke tidligt i seng i går aftes; Hans ringede om han måtte komme forbi sammen med Marie, han ville gerne have mig med ud og se på et par billige heste, så kunne Marie lige se efter tvillingerne. Det var ikke lige det jeg havde allermest lyst til, men jeg lod mig overtale. Så klokken halv ni i går aftes var jeg ud og se på et par krikker sammen med Hans og de to store. Jeg burde have sagt nej, og tænkt mig lidt bedre om. For Hans har ingen heste i forvejen, og selvfølgelig skulle vi ud og se dem, fordi Hans mente jeg skulle købe dem. Bevares de var da billige, men det er egentlig mit indtryk at heste generelt ikke er så dyre som før finanskrisen holdt sit indtog. Og jeg synes ikke lige at jeg har tid og overskud til at have to firbenede mere i stalden. De store var derimod ellevilde, og synes bestemt at de havde masser af tid til dem. Jeg har nu sagt nej... men skal nok blive udsat for plagen og tiggende øje den næste uges tid.

Nå, nu kommer den første og spørger om jeg har tænkt mere på de heste - nej, nej, nej

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En ny dag truer er publiceret 09/09-2011 05:51 af JetLi.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.