12 år siden

Flere forandringer...!

Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
10 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
8 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Har lige siddet og set mit sidste indlæg - det er kun fra lige før sommerferien, men det er 2talt forældet! For eksempel, blev hverken fodbold eller badminton til noget. Mistede bare gejsten lidt med hensyn til fodbold, og der var ikke noget badmintonhold der lå på et passende tidspunkt (eller sted, for den sags skyld). Men endte med at gå til nogle ret fede ting. Hovsa, nu kommer det jo helt til at lyde som om jeg ikke går til de ting mere, men det gør jeg altså. Går til dans (hip hop), yoga og boksning. Alle tre ting går jeg til sammen med Maria, min bedste veninde. Rigtig hyggeligt, især nu hvor vi ikke går i skole sammen mere, faktisk en rigtig god måde at holde kontakten på og den slags...
Ved godt at boksning og yoga måske er en lidt sjov kombi, men det fungerer godt. Fandt et herregodt hip hophold, men da mine forældre så prisen, var det lige ved at jeg ikke måtte gå der. Og det samme med Maria. Fik heldigvis de gamle overtalt, med argumentet: Jamen de to andre fritidsaktiviteter er gratis! (effektivt). Det er fordi det der yoga og boksning er noget Frederiksberg ungdomsskole, arrangerer. Man kan gå til alle mulige weird ting dér. Alt fra kinesisk for begyndere og astronomi til træklatring og pakistansk syning. Rigtig fedt koncept.
Det var lidt sværere for Maria, for hun spiller også violin, og det er pænt dyrt. Hun får både undervisning, går til samspil, spiller i orkester og så lejer hun også en violin, for hun har ikke sin egen (ekstremt dyrt at købe sådan et instrument). Og det hele koster... men tror (HÅBER) hun får lov at blive på holdet for sine forældre, for det er bare så godt! Altså holdet.

Klokken er lidt over 11, og jeg er alene hjemme med Maria. Ikke min veninde dér, men vores au pair (ret ny). Min far + papmor er i biffen. Vi sidder og ser Forrest Gump, drikker the og æder Paprika Pringles. Hygge.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Flere forandringer...! er publiceret 11/11-2011 23:08 af Caren.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.