13 år siden

Forandringer

Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
23 år - derfor naiv - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
2 måneder, 6 dage siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Skizofreni, en status eft...
David Hansen...
1 måned, 29 dage siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
OMG hvor vildt. Sidst jeg skrev, var for et halvt år siden, og er du syg hvor er der sket meget siden. Mange forandringer. Mange gode forandringer. Altså jeg er skiftet skole, fra Skolen ved Søerne til Johannesskolen. Eller det vil sige, jeg er jo faktisk ikke skiftet endnu, men efter sommerferien begynder jeg. Og jeg har allerede mødt min klasse til sådan en form for introduceringsarrangement. De virkede søde alle sammen. Det er en helt ny syvendeklasse, dem laver de faktisk to af, hvert år på Johannesskolen fordi der kommer så mange over og starter der i syvende. Men det er altså fedt, for jeg kan forestille mig hvor svært det må være at starte i en klasse hvor alle kender alle rigtig godt og hvor alle klikerne er dannet for længst.
Nårh ja, og så har jeg droppet springgymnastik. Jeg havde gået til det i fire år, men nu fik jeg nok. Ikke at jeg er træt af det, jeg kan godt lide det, men der er bare INGEN på min alder som gider gå til det, så holdene med 11-14 år, er de sidste to år blevet slået sammen med 7-10 år. Og hjælp, det er altså ikke særlig fedt, for de kan ikke en skid, undskyld mit sprog. Jeg bliver bare ikke udfordret. Da vi så skulle til at øve til den årlige forårsopvisning... argh, det var bare dråben der fik bægeret til at flyde over. Jeg nægter altså at stå foran 50 mennesker (og for øvrigt rage tredive centimeter op over alle på mit hold, noget jeg ikke er vant til, da jeg er lille af min alder) og slå kolbøtter på række, og stå på hænder med en træner der står og holder mig - jeg kan godt selv! Nu kommer jeg sikkert til at lyde arrogant og sådan noget, hvilket overhovedet ikke er meningen, men det var bare ikke det værd længere så jeg stoppede. Men efter ferien skal jeg starte til fodbold og badminton.

Faktisk tror jeg lige jeg vil tjekke nogle sportsklubber ud på nettet, hvis nu man skal skrive sig på en venteliste eller noget. Skriver en af dagene - nyd solen, den skulle vist forsvinde her i weekenden.
CUL8R ALLIGATOR XD

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forandringer er publiceret 02/07-2011 00:53 af Caren.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.