Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
End og week
Martin Micha...
4 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Kender I det?
Hanna Fink (...
10 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
11 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Jeg er så sindssygt langt henne nu. Jeg har aldrig været så langt henne før! :P

Det skurrer og murrer i min mave i dag. Specielt her de sidste par timer.
Det føles som menstruationssmerter.
Vi er ikke klar. Jo vi er. Der er nogle praktiske ting, der kunne være rare at have ordnet, men det er ikke noget, vi ikke kan ordne, når han kommer.
Jeg vil gerne have pakket en taske til fødegangen. Jeg vil gerne gøre det nu. Jeg sidder og er lidt rastløs. Jeg kan ikke pakke den helt, for man har jo ikke så meget tøj, når man er gravid. Jeg har planlagt at tage noget af mit gravid-tøj med. Hvad jeg så skal have på, så længe tasken bare er pakket, og jeg ikke er på fødegangen er uvist.

Jeg tænker, at det nok er rart at skrive lidt i disse dage. Jeg har næsten ikke skrevet noget nogen steder, og jeg kommer ikke til at opleve at være førstegangsgravid igen - så jeg må nok hellere komme i gang nu.

Vi har lige fået en vaskemaskine op i lejligheden i dag. Lækkert! Så skal man ikke rende ned i kælderen og dele med 9 andre lejligheder, hvoraf de fleste bruger giftigt parfumestads til at 'rengøre' deres tøj, som ens eget tøj kommer til at lugte af. Bvadr! Der er også flyttet nogle nye ind, som ikke respekterer vasketiderne.
Ja, man kan brokke sig meget. Jeg er tydeligvis ikke sådan en, der skal dele noget med andre. Jeg er bare glad for den nye vaskemaskine :3
Jeg tør bare ikke helt bruge den...

Nå... Men vi har aftalt at ordne ting i weekenden, og jeg har lavet en voldsomt lang liste over ting, vi skal lave. Jeg laver så skidemange lister for tiden. Det kan være, jeg skal lave en liste, over alle de lister jeg har.
Men jeg har det også bare sådan lidt; det er fint, vi har en aftale om at ordne ting i weekenden, men hvad så hvis jeg går i gang med at føde i morgen!?
Lige nu har jeg det måske muligvis med ikke nødvendigvis, som om der ikke er lang tid til. Pga. de her menstruations-lignende smerter. Men jeg har haft dem før.
Altså det kan være, det betyder, jeg får veer i nat, i morgen, om tre dage, senere. Det kan også betyde ingenting. Jeg kan gå helt ind i juli før jeg føder jo.
Jeg har det bare sådan... Arh... Hvis bare den skide taske var pakket. Sådan har jeg ikke haft det med den taske før.

Jeg glæder mig. Så sindssygt fucking meget!

Og jeg er så bange. Arh. Og så alligvel ikke. Jeg er nok bange for fødslen. Og jeg fatter ikke, at det virkelig er tæt på, og kan ske hvert minut. Jeg kan stå med min lille dreng i armene i morgen! Hvis man altså kan stå efter sådan en omgang...

Jeg er faktisk ikke bange for at få ham. Jeg tror ikke, det er så svært. Hårdt - sikkert, det siger de jo allesammen. Men når først man lige har fundet ud af, hvordan sådan en ble skal grejes, og (forhåbentligt) finder ud af, hvordan man ammer, så kommer resten sikkert af sig selv?
Jeg er ikke så bange.
Jeg ville nok være mere bange, hvis jeg var helt alene om det. Men jeg har Lasse. Jeg tror, han bliver en supergod far. Vi skal nok klare det sammen. Vi er gode sammen. Vi er gode til at snakke sammen. Tænk, at vi skal have et barn! Hvor er jeg glad for, at det er hans barn, jeg skal have, og ikke en eller anden idiots. Han er fantastisk. Han er virkelig bedre end alle andre. Jeg kunne ikke finde nogen, der var bedre end ham. Jeg elsker ham. Tænk, at han kan holde mig ud :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 39 +1 er publiceret 14/06-2012 20:00 af Lyra Mortensen (Køleskabsmagneter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.