overskudsmødre og andet godt fra havet

Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
6 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Bornholm2
Michala Esch...
15 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lillemanden ligger i liften, som står på mine ben. Han vil ikke helt overgive sig til søvnen, så jeg bliver nødt til at sidde med en hånd på hans kind og vugge liften med benene.

Svigerfaren har ringet angående amning til Food Festival. Jeg har ikke fået ringet tilbage.

Vi prøvede slyngen lidt i går. Det var hyggeligt. Men Lillemanden var sulten, da vi prøvede. Vi må prøve igen i dag. På et tidspunkt, hvor han har spist og er glad.

Jeg tror, jeg så et af de par, der var med på ungdomsfødselsforberedelsesholdet. Binde-s'er ftw. Lasse sagde, hun gav mig mor-blikket :P
Jeg gav også hende mor-blikket. Jeg kunne kende hende, fordi hun har sådan noget langt, lyst hår og tatoveringer. Hun ser lidt speciel ud. Og det gjorde hun stadig. Hun så godt ud. Som om, hun havde gjort noget ud af sig selv. Hvorfor vrimler det med overskudsmødre overalt!? De burde blive sat i karantæne og blive spærret inde, så os andre med vores poser under øjnene, der er så lange, at de går derned, hvor brysterne burde sidde, kan holde op med at have det dårligt med os selv, fordi vi ikke lige... Gør alt muligt helt vildt! Hrmpf! Ej, jeg har faktisk følt mig ok de sidste par dage.

I dag havde jeg bare lyst til at ligge i sengen og putte med Lillemanden og nyde at det regnede hele dagen. Men nej. Lillemanden lugtede af bræk på hånden og i nakken, så i bad med ham. Og derefter indse, at man bliver nødt til at få noget morgenmad, hænge vasketøj op, vaske op, støvsuge og alt det der. Og nu er regnen stoppet. Sådan noget gammelt lort.
Jeg tror nu ikke, jeg kommer til at støvsuge. Før min bækkenbund fik det bedre, kunne sådan en støvsugning fucke det hele op. Nu vil og skal jeg bare nurse min bækkenbund så meget som muligt.

E kommer i aften. Så jeg vil gerne nå at ordne lejligheden bare lidt, så jeg kan bidrage til illusionen om den overskudsagtige spædbarnsmor.
Hun er den første ven, der kommer på besøg. Det er der ikke så meget at sige til, vi har jo ikke så mange venner, Lasse og jeg.

Jeg er så træt af skrive dagbog på min telefon. Det fungerer skidedårligt. Og hvis der fandtes en safaribrowser til Android, ville det sikkert fungere. Men nej, man skal jo have en iPhone, for at det fungerer. Og det får man. Nu har jeg også haft den her i tre måneder eller sådan noget, så går den nok også snart i stykker. Igen.

Nånå. Jeg tror, han sover rimelig stabilt nu. Jeg må også være sulten.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget overskudsmødre og andet godt fra havet er publiceret 28/08-2012 11:41 af Lyra Mortensen (Køleskabsmagneter).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.