Det var sjovt!

Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
5 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
5 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
7 år siden
den første dag år 2013
bondeven
9 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
4 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
7 år siden
Tanker
Luxuryline
6 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
7 år siden
Noget fantastisk sjovt skete for mig i nat!
Først kunne jeg ikke falde i søvn. Det var kun lidt min egen skyld, men når skrivelysten rammer en, efter den har været væk længe, så er man nød til at gribe den og udnytte den groft! Så det startede jeg med og jeg fik først lov til at gå i seng klokken 2 om natten, men det var helt okay, det kunne jeg affinde mig med. Det var jo lidt min egen skyld.
Det sjove sker så da Olga, min 9 år gamle huskat, springer op i sengen til mig. Det er jo som sådan ikke sjovt, men meget hyggeligt. Vi plejer at ligge i ske og putte, og så gør det lidt op for, at man måske ikke lige har andre. Denne gang tager det hele dog et tvist da hun pludselig sætter sig op og begynder at harke og hoste voldsomt. *Slask* så er dynen dækket af katteopkast! Yum! Hun springer med det samme ned fra sengen og fortsætter med at kaste op på gulvet. Mit gulv er af træ. Jeg har kun et ganske lille tæppe midt i rummet. Selvfølgelig er det jo det bedste sted at sidde når man skal kaste op det er jo klart! Jeg havde selv valgt det samme, det kan jeg godt forsikre jer om. Det er rart med noget blødt at sidde på, når man har det skidt, hvilket jo nok også forklarer, hvorfor sengen var det første sted, hun valgte.
Så jeg havde gang i den store rengøring og det er ikke hver dag at man får æren af at vride gulvkluden under måne- og stjerneskær.

Se det var en oplevelse!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Det var sjovt! er publiceret 21/09-2012 00:05 af Simone Strandvad (SimoneJS).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.