Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
11 måneder siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
En slange i huset
Anastasia
11 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 13 dage siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Jeg har gjort noget skidt.. noget rigtig skidt, men det føltes så godt at det umuligt kan være forkert! Det skabte følelser i mig som jeg ikke har oplevet længe!

Jeg har købt bøger! Mange bøger! For mange bøger!

Jeg skulle bare et lille smut ned i byen, bare have en kop kaffe med en veninde og før jeg ved af det står jeg med i boghandleren med bankende hjerte. Jeg vandre ekstatisk rundt mellem de høje hylder, stoppet fyldt med disse smukke skabninger. Mine fingre glider over deres bogryg og jeg indsnuser den sprøde lugt af trykte bogstaver, som en stofmisbruger vil indsnuse røg. Mine tænder løber i vand samtidig med at min mund bliver tør og mine hænder ryster imens jeg hiver den ene bog ned fra hylden efter den anden - bøger som jeg bare MÅ eje! Der er ikke nogen vej udenom.
Sveden hagler af mig da jeg kommer op til kassen og ekspedienten bipper bøgerne ind. Min mave begynder at slå kolbøtter da jeg skal til at betalte og da jeg trykker min pin-kode, går mit dankort igang med at søge om skilsmisse. Men jeg MÅ have de bøger!

Hvis jeg kunne indgå et romantisk forhold med litteratur så ville jeg gøre det! Jeg kan ikke leve uden at blive trukket igennem Patrick Batemans forskruede og voldlige sind, eller at følge i Alices fodspor igennem Eventyrland og jeg ville ikke vide hvad jeg skulle gøre af mig selv hvis jeg ikke kunne grine af Arthur Dents forunderlige oplevelser igennem galaksen og hvis jeg ikke længere kunne fordybe mig i vampyren Lestat og hans vilde følelser.
Jeg ville ikke have brug for andet, bare jeg har mine bøger så vil jeg leve lykkeligt til mine dages ende!

Og nu ligger de der på mit bord i en kæmpe stak og rusen er ovre. Jeg står og stirrer på min allerede overfyldte bogreol og må nå til en trist konklusion: Jeg har ikke nær hyldeplads nok til min afhængighed!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Afhængighed! er publiceret 01/08-2011 15:59 af Simone Strandvad (SimoneJS).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.