Mac eller pc.

Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Tillykke til mig...
Poul Brasch ...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
8 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Det er længe siden, jeg sidst har skrevet på denne side. I virkeligheden er det vist meget lang tid siden, jeg har skrevet noget som helst.
Så kan man jo sidde og spekulerer over - hvorfor. Svaret kommer nok ikke. Alderdom, dovenskab, der kan være mange grunde, gudskelov er jeg da ikke helt affældig, for straks dukker et syn op. Man kunne jo også indrette sig en såkaldt hjemmearbejdsplads, før i tiden hed det vist bare et skrivebord.
I dag skal der ikke meget plads til, den bærbare fylder ikke meget, og man behøver heller ikke tænke meget over opbevaringsplads, det hele ligger jo inde i selvsamme pc. Apropo pc. så syntes resten af min familie, at jeg skulle tage og indvestere i en mac, men det jo ikke en man sådan lige får forærende, så har jeg mon brug for den, og hvori ligger forskellen? Det kan jeg ikke lige overskue.
Tanken om en ny hjemmearbejdsplads, kan jeg vist godt droppe med det samme, jeg har faktisk et tre m. langt arbejdsbord, men til trods for det, sidder jeg altid her i min lænestol og skriver. Så alt bliver nok ved det gamle.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mac eller pc. er publiceret 12/11-2012 12:00 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.