Instant karma.

Bogfinke
Peter
9 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
9 måneder, 28 dage siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Har lige hørt John Lennon's Instant karma - måske hedder sangen noget andet - men ordene ramte. Kom til at tænke på, at jeg engang har hørt noget om årsag og virkning.

Ordet karma var årsagen, og virkningen må så være, at jeg kom til at tænke min dagbog her på Fp. Det er rigtig længe siden, jeg har befundet mig her.

Hvad har jeg så egentlig oplevet siden sidst, her kommer jeg vist til kort. Hukommelsen er så sandelig ikke hvad den har været, måske bliver man mere selektiv med årene, sorterer alt uvæsentlig fra, eller måske er det bare en dårlig undskyldning for at være blevet virkelig glemsom, her ville mine døtre nok indskyde: det har du da altid været.

Meget af min tid går med at male, det bliver jeg vist aldrig træt af. Alle de mange farver gør mig glad i låget.

Nogle bøger bliver det da også til. Tre jeg lige kan komme i tanke om er besynderligt nok alle tilknyttet LA, som bestemt ikke er mit parti. Henrik Dahl's NT læste jeg med stor undren, han fik da også virkelig på puklen for den roman. Det eneste sted han fik en rimelig kritik, var Ugeskrift for læger. Det har vist senere vist sig, at han havde fat i noget.

Så var der Anders Samuelsen - Comeback Kid -Hvor jeg tænkte, man behøver vist ikke at være særlig smart, for at havne på den taburet, og nu er han så vores alle sammens udenrigsminister.

Leif - fra plovfure til bonede gulve var meget hyggelig læsning. Det var til gengæld ikke - Den store joker - af min - yndlings klog mand - Lars Trier Mogensen. Den gang tænkte jeg, at han (Tromp) var en god joke, vinde kunne han da ikke, det var hævet over enhver tvivl.

Det viste sig jo så, at det kunne han, og med ham ved roret har vi lært mange "sjove" ting, som fake news og alternative sandheder, og så er der ham der Sean Spicer han minder utrolig meget, om ham vi lærte at kende som komiske Ali fra Irak.

Når man begynder at interessere sig for politik, så er man i sandhed godt underholdt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Instant karma. er publiceret 29/04-2017 15:13 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.