Bagud!!!

Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Jeg må erkende, at det bliver sværere og sværere at tage sig sammen. Bl.andet til at se gæster. Den ene dag æder den anden, og inden man får set sig om, er det aften igen, og chancen er forpasset.

Men - så den anden dag, efter jeg havde overvejet det længe, fik jeg fejet mit køkkengulv. Da var det jeg tænkte, det må fejres. Resolut gik jeg ind til mine meget søde naboer., - de er også meget unge, i forhold til mig ca. halvt så gamle, - og spurgte om de kunne tænke sig at komme ind at spise. (jeg har spist der adskillige gange.) De sagde ja, kl. var nu 4 om eftermiddagen, så jeg måtte tænke hurtigt. Efter en tur i supermarkedet, havde jeg fået godt læs på cyklen.

Så var det bare om at gå i gang,og starte fra en ende af. Menuen havde jeg i hovedet, store pild selv rejer stegt i masser af olivenolie masser af hvidløg og masser af chilli. Bøffer stegt og skåret i skiver med høvlet parmasan over, kylling i fad med alverdens gode sager på. Forskellige salater og brød, og så nåede jeg også at lave en omgang passionsfrugtsirup til isen. jeg var virkelig godt tilfreds med mig selv. Det skal tilføjes at min gode veninde kom og agerede au pairpige, det er dem der må tage alt det kedelige, såsom opvask efterhånden som jeg svinede det til. Det er en meget stor hjælp.

Ca. kl.18,15 kom min nabo ind og sagde , at de desværre måtte melde afbud, da konens mor var blevet hasteindlagt. Min veninde og jeg gloede på hinanden, nu kunne vi da om ikke andet blive mætte. Gudskelov var min datter og svigersøn i sommerhus her i nærheden, og de er altid klar til en lille fest.

Maden blev spist, men jeg står jo stadigvæk og syntes at jeg skylder mine søde naboer et måltid, så jeg må nok endnu engang se om en omgang køkkengulvsfejning kan inspirere til en gang madlavning.

Jeg er forøvrigt indviteret til påskefrokost derinde i dag, så jeg er virkelig bagud.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bagud!!! er publiceret 03/04-2015 10:24 af Lizzi Pedersen (Lizzi).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.