11 år siden

Dagligdag igen

Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Ikke mange weekender endn...
Michala Esch...
14 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Bogfinke
Peter
9 år siden
Skagen
Peter
11 år siden
Ja, så er vi hjemme i kulden igen efter en dejlig uge. Vejret i Spanien var fint med meget sol, men koldere end i julen. Kunne dog sidde ude til frokost de fleste dage. Vi fik gået en masse og manden fik da også cyklet en del kilometer. Nu mangler der ikke så meget i lejligheden mere. Vi har bestilt noget solafskærmning til den nederste terrasse, så det er klar til sommer. Solsenge bestiller vi i påsken og de 2 PH-lamper og Aemes gyngestol bliver leveret i påsken, men så er vi vist også ved at være der. Vi var også denne gang en tur på det store marked med fødevarer. Hvor er det dog imponerende og hvor er de gode til at præsentere varerne. Vi havde vores lille pensionist vogn med, så vi fik købt en del frugt, grønt og fisk.Nu skal vi så hen og kigge efter billetter til påsketuren, så det er på plads.
Det var såmænd ok at være hjemme igen. Vasketøjet havde vi ordnet dernede, så kufferterne var hurtigt pakket ud. Nu står den på alle de sædvanlige dagligdags ting, men det er fint nok, når der lige har været et lille afbræk.
Tænk i morgen fylder den "lille" 28. Det er svært at forstå hvor tiden er blevet af. Ved nærmere eftertanke er det måske sværere at forstå, at jeg er blevet så gammel!!!
Nå, jeg må se at få handlet ind og så ellers få bestilt noget.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dagligdag igen er publiceret 18/02-2013 11:10 af Duede.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.