Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
8 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
5 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
7 år siden
Advents legen....is no mo...
Kianna Kitte...
2 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
7 år siden
Min russisk ven
Halina Abram...
3 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
3 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
5 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
7 år siden
Sygdom....
Kianna Kitte...
2 år siden
Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
8 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
5 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
8 år siden
Glansbilledemennesker - K...
Kasper Lund ...
4 år siden
Før jeg tog hjem fik jeg har ordnet alt i min lejlighed. Olieret køkkenbordet. Flyttet lidt om. Hængt det nye spejl op i gangen. Forårsrengøring uden forår.

Min far taler løs om den globale opvarmning, eller nedkøling, noget med at vi er på vej mod den næste istid. Jeg hører ikke rigtig efter, men står og skrubber på mit komfur med telefonen klemt ind mellem kind og skulder. Jeg ved ikke hvordan vi endte over i den globale opvarmning og noget med solpletter, men det kom efter en lang svada omkring teleselskabernes uduelighed. Derefter lidt om finanskrisen. I hvert fald har jeg svært ved at rumme det. Jeg siger til ham, at jeg bliver nødt til at koncentrere mig fuldt ud om at få taget den daglige opvask og gå ned med skraldet og den slags ting. Det andet er verdens negative støj, som bare gør mig endnu mere handlingslammet end jeg er i forvejen. Hvis verden har tænkt sig at gå under, hvis vi får en ny istid, så er der ikke noget jeg kan gøre ved det alligevel. Han bander også over sofaen, som han mener er elektrisk, han får i hvert fald stød hver gang han rejser sig fra den og rører ved noget metal. Jeg griner lidt af idéen om en sofa, med indbygget straf for at have ligget i den. Han mangler puder til sofaen, og vil gerne have at jeg tager med ud og finder nogle. Nu har jeg i stedet selv syet pudebetræk til en 4-5 fede puder.
Men han lyder glad, og det gør mig glad. Jeg glæder mig til at se ham igen. Nu, hvor han er flyttet fra eks-kæresten kommer han ofte over til min mor og spiser, når min søster og jeg er hjemme. Det er rart at de er så smidige omkring ting. Og at de faktisk hygger sig og kan grine sammen. De kender trods alt hinanden alt for godt til andet.

.....................................................

Når jeg har drukket denne kop kaffe skal jeg i bad. Jeg er gået i gang med at læse Jonathan Franzens Freedom. Det er en moppe på 700 sider, m en indtil videre, 150 sider inde, er jeg bidt af den. Den ryger sikkert ned her i udkantspåsken. Solen står højt. Hækken er gennemsigtig. Mor er på arbejde. Huden sover. Jeg skriver. De tyske nummerplader suser forbi. Søster kommer hjem i aften. DM i verdens kedeligste dagbog. Bevars'.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Freedom er publiceret 27/03-2013 13:14 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.