Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Road to nowhere, dagens p...
Camilla Rasm...
8 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
8 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
9 år siden
Grundet omstændighederne, så har jeg det godt med at have "lånt" Andrés hund ud! Jeg ved at han på et tidspunkt vil reagere kraftig over for mig, men det må jeg tage til den tid! Han har desværre en tildens til at melde alt og alle til politiet, så mon han ikke også gør det med mig? Hvis det kommer dertil, så kan jeg "pludselig" ikke huske hvor den er! Det er en kæmpe kæphest for mig, at dyr har det godt. Dermed ikke sagt, at André er ond ved dyr - for det er han bestemt ikke. Han formår bare ikke at rumme dem, kontra alle de andre problemstillinger han har! Bare det at der i hans lejlighed knap nok er gå plads, samt affald over det hele, er det direkte farlig for en hund!

Efter opfordring af Claus - har jeg været ved læge igen - igen! Denne gang med resultat af en henvisning til ultralydsscanning! Situationen omkring min arm irritere mig, men der er ikke andet at gøre for at udelukke en evt. skade! Jeg har tænkt meget på hvordan modparten har det. Hvis det var mig, så ville jeg aldrig kunne tilgive mig selv. Kan hun mon? Mercedes en endte med en skade på "kun" 76 000,00 kr.

Generelt har den været problemstillingernes holdeplads.

Korttid efter den var kommet på gaden - bakkede jeg ind i vores el skab, da jeg fejlbedømte afstanden pga. de tornede ruder. Plejer ellers at skælde kvinder ud, der køre som om at det er en lastbil i forklædning! Så var der skaden nede i Ribe - hvor jeg også blev påkørt! For kort tid siden fejlbedømte jeg igen afstanden. Denne gang var det imellem en stål gelænder og et skur. Fandens også.........Oven i alt dette, er der fejl i elektronikken, så alle lamper har efterhånden blinket på skift, uden forklaringsgrund. Mercedes har sendt div. udskrifter til deres testcenter, men dem har vi endnu ikke hørt fra! Mener at det er den tiende Mercedes jeg har kørt i (inkl. min fars)og har aldrig haft så meget bøvl som med denne. Det bliver dejligt at få en ny bil til december.

Som jeg tidl. skrev, så glædede jeg mig til min alene tid mandag og tirsdag - hvor Claus er på arbejde. Desværre (ikke bogstavelig ment) er mindstemanden kommet hjem. Kæresten skulle besøge en veninde et par dage, og han gad ikke sidde alene hjemme. Jeg kan nu ikke se forskellen på, om han ligger hele dagen og glor på fjernsynet hjemme eller her.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Afventer er publiceret 26/03-2013 17:34 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.