Universets meddelelser

Sommer
Hanna Fink (...
9 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
8 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
4 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
5 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Jeg taenker : der MAA vaere en mening med mit besoeg her! Via en guide besoegte jeg en gammel mand, der lejer vaerelser ud. Han har ry for at vaere lidt skoer.Og det maa siges...eller rettere : han er bare som mig. Han var helt vildt opslugt af at male, da jeg kom. maling i haaret og klassisk musik bragende ud af radioen. Han kunne ikke et kuk engelsk, men sikke en talestroem paa graesk. De eneste ord han kunne paa engelsk var cola og ok. ikke desto mindre fik jeg set det spartanske vaerelse halvt oppe paa bjerget, samt hans vidunderlige have og gik derfra med en af hans blomster i haaret.

Paa vej derfra taenkte jeg, at universet godt kunne give mig et praj om jeg skal goere det eller tage hjem.Der er jo baade for og imod. Jeg gik ind for at koebe noget vand og udenfor stod den fedeste motorcykel. Den maatte jeg lige betragte. Paa vej vaek kom en graeker ud til den og smilede. Han spurgte om jeg ville have en tur, men var ikke modig nok i denne trafik uden hjelm. Vi talte laenge om livet paa Kreta, hans droemme og om lykken som saadan. I aften skal vi ud og spise. JOW JOW... man skal passe paa, hvad man beder universet om.
Vil hoppe i poolen og saa kigge forbi Stavros og hans roser og male billedet til ham helt faerdigt. Skulle efter planen hjem paa torsdag efter 14 dage her, men vil hellere blive.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Universets meddelelser er publiceret 29/06-2013 11:29 af Heidi Pedersen (Guggimor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.