Den sidste rest sommerferie

Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
12 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Hvordan får man dog en sk...
K. S Ytting
8 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
7 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Det var lige en streg i regningen, da det gik op for mig, at ungerne skulle begynde i skole allerede på torsdag :/ Det var jo næsten en halv uges ferie med dem jeg blev snydt for... Men vi har nu aftalt, at tage i tivoli torsdag når de kommer hjem fra den første korte dag, og så har jeg givet dem lov til at "være syge" fredag - synes det er lidt ærgerligt der er røget en uges ferie, jeg kan da godt se at de fleste alligevel har holdt ferie med deres børn på dette tidspunkt, men for os med delebørn er det ærgerligt...
Men jeg er nu kommet mig over chokket. Lucas har besluttet at han vil i skole, og jeg tror Helene beslutter det samme... Så er det bare mig og Erik, der kommer til at hygge herhjemme fredag... Og så begynder arbejdet - der er først studiestart 1. september, men jeg mangler lige 7 af de 10 værker jeg i hvert fald vil have læst inden studiestart.
Og den sidste uge her har vi jo så været i Sverige, i et hus i en skov op ad en kæmpe sø, og med egen båd. Udover en enkelt tur til Kristianstad, blev vi i nærområdet hele ugen og tog på naturture (og fik +/- 10 flåter hver om dagen) og sejlture. Det var så skønt!
Helene og Lucas havde set et minigolf-skilt, og synes vi skulle følge det og tag lidt minigolf. Det gjorde vi tre så, og efterlod Bo og Erik i huset... Og jeg tror muligvis det er sidste gang jeg tager de to ud og spiller minigolf... I hvert fald med hinanden. Det første 2-3 huller hyggede vi os meget godt, men resten af spillet gik bare op i at snerre af hinanden, og hidse sig op over for Helenes part, at Lucas altid havde brugt et slag mere end hvad han påstod og hvad jeg havde talt og at hun selv altid havde brugt et mindre end hvad vi andre påstod... Det var slet ikke hyggeligt... Men det var også en oplevelse.... Og en lektion!
Men alt i alt har vi haft en fantastisk uge. Og vi har fået slappet godt af!

Inden vi tog til Sverige, måtte vi lige ud og købe lidt til Lucas sommergarderobe, og en lille smule til Helenes (Hun har jo ellers så meget tøj den pige, at hun kunne have nyt tøj på hver dag i en måned før hun ville få brug for at vaske). Helene havde fået den idé, at hun ville købe noget tøj til mig, fordi jeg var så sød at købe ting og tøj til hende... Så jeg fik en blå skjorte, som var sat ned til 70 kr. Super sødt af hende....!

I dag har Helene besøg af Camilla (min søster) der som gave til Helene gave hende en dag, hvor de satte system på hendes tøj og bagefter ville køre ud og shoppe det hun måske kunne mangle i garderoben (mangle og mangle... Det der ville være et godt supplement til garderoben).

Og enten i morgen eller på onsdag skal vi låne Julie (min niece) i en hel dag og så invitere hendes forældre på aftensmad... Spændende at have hende en hel dag.... Håber hende og Erik kan finde ud af det i så lang tid...
Så har vi tivolitur, mine forældres fødselsdag og en tur i Zirkus Nemo....

Under en tur på loftet fanldt jeg over "Kreativitet" af Osho, som jeg købte for 7-8 år siden, begyndte at læse, fandt interessant og alligevel slet ikke det jeg troede jeg havde købt, derfor lagde jeg den væk igen. Nu har jeg kastet mig over den igen, og tror måske de 7 år har modnet mig tilpas meget til at den nu er meget mere mig, end den var dengang... Så mere læsning til mig :)

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Den sidste rest sommerferie er publiceret 05/08-2013 10:56 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.