16.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
6 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
9 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
6 år siden
Hey dagbog, - 1000kr brugt til sko :( meh, kunne ikke finde et par billigere.., - dem jeg købte til 300kr holdt kun 1 måned. - > Vc'et løber stadig engang imellem, men nogle gange kan jeg lukket for vandet et stykke tid, - åbne det, også er det ok...indtil næste gang..så kan det finde på at stå og lyde som en tændt boremaskine...oh well, flytter snart tilbage igen...tilbage til min førerbunker.

Jeg skal ud igen om lidt, skal lige have købt lidt mere ind.. - var inde i 2 sko butikker før i øvrigt, for at finde et par..man kan ikke se efter sko alene, til gengæld har de så heller ikke et par fremme i ...menneske størrelse..også er det kvinder alle sammen..hudcream typen...smilende,..overflade bevidste, tommme...jeg selv ligner som altid en fed tylor durden..også er jeg så super træt..var en Greenpeace fyr der gik i min bane torsdag,..han ville snakke...det ville jeg ikke...

har lige skrevet til en, at jeg flytter tilbage. - fik mig til at tænke på en jeg hader! - hvordan jeg skal håndtere ham. - Hans akilleshæl, - han tror han er sjov,..såååe, jeg tror bare jeg skal kigge på ham uden at smile, - og er der noget, så bare spørge om han kender det, - at fortælle noget man tror er sjovt,..også er der ingen der griner...også ellers lave en..nååå ja for satan...indikerende at det må han være vandt til.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sko - og er publiceret 31/08-2013 12:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.