8 år siden

Er det tid at finde den indre bitch frem?

Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
8 år siden
sulten
Sunstar31
7 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
7 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
6 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
2 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
8 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
3 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
5 år siden
Kære natbog (XVIII)
Olivia Birch...
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
8 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
7 år siden
Hvad gør man, når ekskonen (L) til den kæreste (S), man har været sammen med i knap 3,5 år gentagne gange henvender sig og spørger, om de ikke liige skulle prøve at finde sammen igen, "fordi det er så hyggeligt at være far, mor og børn"?.

Dette er ikke en ny foreteelse. Det er sket flere gange i den tid, jeg har været sammen med S - som oftest i forbindelse med en eller anden ferie, hvor hun åbenbart har vældig meget tid til at tænke og konstatere, at hendes nye kæreste jo alligevel aldrig vil kunne fylde ungernes fars' sko ud.

Hun er totalt forelsket i ideen om at være en familie. Og i løbet af de godt 4 år, hun har været skilt fra S, har hun åbenbart konstateret, at det ikke er helt så nemt at få det der familiehejs til at køre med nye kærester. Så derfor mener hun sig åbenbart helt berettiget til at blive ved med at vende tilbage til S og spørge, om han ikke liiige synes, det kunne være en helt super idé.

S fortæller mig om det. Hver gang. Viser mig de sms'er, hun sender, og er helt up-front om det. Til at begynde med syntes jeg egentlig, det var lidt morsomt og ynkeligt. Men efterhånden er jeg blevet pænt træt af det.

Har mest lyst til at kontakte hende og en gang for alle bede hende om at holde sig LANGT væk, samt fortælle hende hvor totalt og aldeles upassende, hun er. Men et eller andet sted synes jeg jo, at det er S' opgave at sætte den der grænse.

Jeg er 99% sikker på, at han aldrig vil finde tilbage med hende. Men der er den der lille, ene procent tilbage, som bare ikke vil holde kæft... Som hele tiden ligger i baghovedet og hvisker ubehagelige ting om, at de jo har de der børn sammen, og at S jo savner at være sammen med dem til dagligt, og at han måske alligevel vil vælge at se bort fra alle de problemer, han havde med L, da de var gift, for igen at være sammen med ungerne hver dag...

Lige p.t. er hun igang igen. Hun er lige kommet tilbage fra en eller anden ferie med ungerne og den nye kæreste, og knap havde hun sat foden på dansk jord, før sms'erne igen begyndte at strømme ind. Hun har bl.a. skrevet noget om, at "S ville se godt ud med mig (L) ved siden af sig"... Arh, men come on, kælling!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Er det tid at finde den indre bitch frem? er publiceret 10/12-2013 10:34 af Hendeder.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.