Samling fortvivlede tanker som ingen vegne fører

Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
Dobbeltmoralsk miljøforkæ...
Merida Dunbr...
5 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Brækket arm.
Hanna Fink (...
9 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
En mission i livet
Salomon
9 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
findes der nogen bedre måde at bruge dagen på, end at lave youtube videoer, afgøre giveaway og spille guitar og derudover ren afslapning? nej det tror jeg vidst ikke.

Burde måske tage mig sammen til at rydde op på værelset i stedet for at smide flere og flere ting på gulvet.. men min motivation mangler, og mine tanker sidder stadig fast og snurrer og spinder omkring emnet Simon/Emil - plagende om en afslutning. Men hvor skal den dog komme fra.

Emil er stadig helt væk i mig har jeg fundet ud af (hvor selvglad det end lyder..) - det gør ikke mine handlinger fra nytårsaften bedre. Nu ser han jo håb forude igen - det håb jeg slukkede for godt et halvt år siden sidst, og som jeg garanteret kommer til at slukke igen snart. Medmindre min hjerne og mit hjerte finder et fantastisk samarbejde frem, og finder en løsning, der indebærer at både Emil OG Simon ikke bliver såret. Men det kan jo ikke lade sig gøre.
Simon er begyndt med kyssesmileyer, hjerter og "søde" i hver besked nu.. Og han virker på en eller anden måde desperat efter en hentydning fra mig om hvad jeg vil. Der kommer han nok til at vente lidt tid. Jeg troede ikke han var typen der var "klæbrig" - men så igen, hans forhold til sin tidligere kæreste (da de var sammen) var også fyldt med offentlige hjerter og kærlighedserklæringer på facebook. Kan jeg overhovedet holde til det? hmm, måske han slet ikke er min type egentlig. Han gør mig bare glad..

Jeg fandt vidst ikke ud af så meget i dag, som du kan høre var det bare min sædvanlige plabren omkring fortvivlelse og ubeslutsomhed. yay, kan det blive bedre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Samling fortvivlede tanker som ingen vegne fører er publiceret 02/01-2014 22:40 af gennemsnitlig-teenagepige.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.