10 år siden

Idiotisk argumentation

Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
9 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Hvem fortjener blomsten?
Racuelle Hei...
8 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
16 dage siden
Påske
Hanna Fink (...
10 år siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jeg skulle have skrevet dette indlæg i går, men var så optaget af at skrive på min novelle, at jeg ikke fik det gjort.

En gang imellem kan det godt betale sig at lytte godt efter, hvad der bliver sagt i radioen - det kan være ydeste inspirerende. I går var der en udsendelse, der handlede om at nogle kræftsyge mennesker havde erfaret en bedring i deres tilstand når de indtog canabisolier.

Nu hører jeg ikke til den type, som tror alt for meget på alternative behandlingsformer (selv om jeg afgjort ikke afskriver alt som hokus pokus), men jeg mener, at mennesker, som har fået at vide at de er uhelbredeligt syge, har al mulig grund til at vælge en behandlingsform som de selv tror på og som giver dem maksimal livskvalitet i deres sidste tid.

Den holdning bliver tydeligvis ikke delt af sundhedsstyrelsen, som vil havde disse olier forbudt og brugerne af dem kriminaliseret. Det var der så en stor debat om i radioen, men et af hovedargumenterne for at forbyde cannabisolierne var helt i hegnet!!! Eftersom olierne ikke var under myndighedernes kontrol, kunne de indeholde giftige stoffer som kunne skade kroppen. Det var så her min kæde sprang af. Sygehusene pumper ubekymret forskellige former for cellegifte ind i disse stakkels menneskers dødssyge og i forvejen svagelige kroppe. Disse behandlinger medfører hårtab, kvalme og opkast - blot for at nævne nogle få bivirkninger. Hvis ikke det 'hjælper', kan patienten også blive bestrålet med samme og andre bivirkninger til følge. Her på det sidste har vi oven i købet hørt om dødsfald, fordi lægerne har overdoceret kemokuren. Og så taler man om, at man ikke kan tillade cannabisolier fordi de måske indeholder nogle farlige stoffer?!?!? HALLO! JORDEN KALDER!!!

I mine øjne er det en fuldstændig irrelevant argumentation. Min ophidselse over denne debat, medførte promte et digt om problematikken. Så snart jeg får mulighed for at offentliggøre det, bliver det lagt op på pennen under titlen "Alternativt paradoks".

Ja, det var hvad jeg havde på hjertet i dag. Jeg vil nu trække mig ind i min skal, sætte noget lækker klassisk musik på og fortsætte arbejdet med 'Broen'.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Idiotisk argumentation er publiceret 21/02-2014 20:43 af Falcon Dove.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.