10 år siden

Frustration

Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
200
Jette Peters...
7 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (V) - at være...
Olivia Birch...
9 år siden
Så er der gået næsten seks måneder siden jeg gik ned med stress. Jeg har stadig et brændende ønske om at blive forfatter. Ikke mindst fordi jeg i mange år har skrevet sange og tekster og endda haft en tekst med i Vejle Kabaretten.

Nu har jeg så tilmeldt mig hos fyldepennen.dk som jeg fandt på nettet ved et tilfælde. Men hvad så nu? Jeg kan ikke skrive tekster før jeg har været inde og kommentere på flere tekster.

Når jeg læser teksterne er der mange fine kommentarer fra de øvrige forfattere, så jeg tænker bare: "Hvem er jeg? Hvad har jeg at bidrage med?"

Jeg kan jo selvfølgelig skrive at jeg synes det er en god historie eller lignende - men jeg har jo ikke forstand og indsigt i de bagvedliggende ting endnu. Og så går forfatteren ind og kigger ved mig og ser, at jeg jo ikke har lavet noget endnu. Måske jeg bare burde melde mig fra igen...

Nej! Jeg bliver her lidt endnu for at læse en masse af andre forfattere, så kan jeg da lære lidt af det. Måske det er for tidligt at være her mens jeg endnu har stress...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Frustration er publiceret 27/03-2014 08:46 af Jan Aakjær.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.