Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
2 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
7 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
10 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
11 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg har haft en stille og rolig dag. Det er dejligt ikke at blive ringet op over Skype så snart man får øjne på, til man skal i seng. Kan se, ham der plejer at ringe gik på nogle gange, som om han lige ville gøre opmærksom på sig selv...Men Nej, jeg skrev ikke til ham *GG*

Så jeg har bare haft en stille dag, - og forsøgt begrave vreden...ved at slappe af...uden at skulle være på.

Jeg har bestil en ny gadget, - noget der minder om et apple tv, - men langt billigere. Det skal testes, til de få kroner det koster. Hvis det bliver en succes, kunne jeg godt forestille mig, at fjerne mig fra det traditionelle tv udbud, - der koster alt for meget. Jeg ser ikke så meget tv mere, og hvis jeg bare kan se lidt dr osv, så er det ok. Jeg ved godt tanken kan være lidt skræmmende, men måske er det på tide, at jeg også nytænker der. - Mange andre har taget springet. væk fra det traditionelle. - hvor andre fortæller hvad man skal se, til vælg selv.. også spare nogle penge.

Jeg har selvfølgelig skrevet til chefen omkring den nye gadget, - han var jo så vild med apple tv's engang, - de koster i forhold til *GG* - det var så før jeg fik ham ledt over på en næsten gratis løsning, - der selvfølgelig ikke kan det samme, men kan det den skal.


aaaah, - så høre jeg musik i dag...det har jeg ikke kunnet gøre længe..sådan rigtig. - bare slappe af til musik. - jeg er stadig ensom, og det føles som om, det aldrig bliver anderledes. - no more, - anyway, - god nat dag bog, når du når så langt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fri er publiceret 29/03-2014 19:45 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.