Gigt tabletter

Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Kvinder eller ocd?
Racuelle Hei...
9 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Hey dagbog, - Jeg har fået nogle gigt tabletter, og de har hjulpet lidt, - jeg har stadig ondt i foden, men nu kan jeg igen støtte mig på den, og få den i en sko. Før var den for hævet.

Jeg var ovre for lige at købe et par ting, - blandt andet en 1 gangs grill, - den tog jeg med hjem til de gamle, sammen med en grill bakke jeg havde købt, - de har jo haven til det.

Min mor sagde igen, at hun havde oplevet hvordan folk ikke tog hensyn til andre, - jeg kunne kun give hende ret, - jeg havde selv lige oplevet en mand gå ligeud foran mig, - jeg var på cykel, og han ville krydse vejen, - men han kiggede sig ikke for, så jeg måtte skynde mig at svinge bag om ham. - jeg er altid fokuseret, - jeg ved, at alt for mange ikke er det.

Lægen sagde i øvrigt at jeg burde gøre noget for mig helbred (bla bla bla bla), - nemt at sige, når man ikke forstår, - jeg var lige ved at lade mit skjulte had og vrede få frit løb, - og fortælle hende, om min verden. Jeg holdt mig tilbage, og smilte og brugte de gamle kendte gloser om, at man jo måtte ha nogle laster. Det andet ville kun ha ført til vold. - i yderste konsekvens, vil jeg altid forsvare mig selv, - med alle midler. - men den bedste måde at vinde en kamp på, er at undgå den.

om nogle dage, skal jeg igen snakke med dem fra jobcenteret. - omkring uddannelse, - også det skema jeg har udfyldt, - jeg ved det ikke er dem der har lavet det, - så jeg må prøve at holde min vrede i skak der også, - men lade den brænde under overfladen, med et energisk fokus.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Gigt tabletter er publiceret 29/05-2014 20:04 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.