Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Jeg er blevet Morfar
Poul Brasch ...
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
7 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
I korte glimt...
Marlene Gran...
10 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
8 år siden
Jeg vil gerne holde en fast dagbog. Jeg har forsøgt at gøre det før. Men hver gang er det mislykkedes. Ikke mange dage er gået, før jeg har glemt at holde liv i dagbogen. En dagbog er som en ild, der skal fodres med brænde, ellers bliver den til gløder og aske og dør så til sidst. Kunne jeg gøre det her på Fyldepennen? Næppe, ikke en hverdagsdagbog, men måske en til bemærkelsesvædrige nedslag i mit liv.
Har dagen i dag været bemærkelsesværdig? Ja. I dag sendte jeg en kronik til Jyllands-Posten, den første kronik jeg har skrevet siden 'Ateismen er religionerne overlegen', som Information trykkede. Kronikken fra i dag hedder 'Opsang til den politiske journalist'. I den beskriver jeg min kritik af den politiske journalistik, en kritik der drejer sig om den fejlprioritering journalister foretager sig, når de analyserer spin, taktik og meningsmålinger. Det kan næppe være det væsentlige i forhold til vælgerne, der jo skal leve med at visse politikeres ord faktisk bliver til lov. Sålænge medierne stiller skarpt på magtkampen i dansk politik og ikke stiller spørgsmål såsom 'kan det lade sig gøre?' og 'er det rimeligt?' til politiske udspil, så er vælgerne dårligt udrustede i stemmeboksen.
Samtidig har min dag været en ret almindelig sommerdag på kollegiet. Tiden er gået med et par diskussioner af svingende filosofisk karakter, at læse lidt i 'Hærværk', spise indimellem og så løbe en tur og træne mine muskler. Alt i alt en god dag.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En fast dagbog? er publiceret 01/08-2014 23:42 af Thomas Schumann (Schostar).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.