7 år siden

kærlighed og sorg når den er værst.

opdatering
Michala Esch...
20 år siden
Dagen er tiltaget med 3 t...
Hanna Fink (...
11 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
2 måneder, 12 dage siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
10 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Hej læsere.

I søndags slog min kæreste op med mig over sms om formiddagen. forklaring var at han ikke kunne se nogen fremtid sammen med mig, at vores personligheder og indtresser lå langt fra hinanden,

senere på dagen endte vi i en ubehagelig sms krig, der begyndte med at jeg havde blokeret ham på facebook. Hvilket han ikke synes var et godt træk. sms krigen endte med at han blokerede mig for alt kontakt. tilbage stor jeg med et knust hjerte, jeg savner ham meget og har svært ved at få ham ud af hovedet. lysten til at skrive eller ringe til ham, er der hele tiden. Men har dog ikke gjort det. jeg sidder med et håb om at han vender tilbage igen, da jeg har ikke evner og acceptere det er slut imellem os.

han har stadig nogle af mine ting, som han sender med posten, Det er nogle ting, jeg virkelig gerne vil have tilbage igen snart. han har hellere ikke svaret på om han vil have sin dyne tilbage, hvilket jeg tror han ikke vil. det ligger lidt i korterne. jeg er så ked af det, vores break up, kom helt bag på mig. jeg havde lige været oppe ved ham i 3 dage, der var der ingen tegn. det eneste sted, han ikk har slettet mig er på instergram. men det kommer nok.

jeg har indtil videre snakket med mine veninde og min kammerat om bruddet, og skrevet udsendte breve til ham. Når følelserne bliver alt for udilidelige. jeg savner ham så meget, sover stadig med hans dyne om natten.

hilsen den triste

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget kærlighed og sorg når den er værst. er publiceret 02/11-2016 13:23 af pernille28.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.