Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
8 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
9 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
BILEN BLEV MIN I DAG :-))...
Flemming Tri...
10 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Karrusel
Sincedawnofm...
10 år siden
Hej dagbog, - jeg startede dagen med et par beskeder om, at jeg er fed osv på nettet. Jeg er dog ret ligeglad med det, det tager jeg som et æresbevis..

Idag kom en lille pige op til mig, hendes mobil telefon ville ikke tænde sagde hun, - hun var kommet til at lægge på den..og hendes far ville slå hende ihjel hvis han vidste at den var i stykker..det var en dyr telefon at give en der er så ung..men jeg gjorde det jeg plejede, - jeg fik telefonen startet. Hvilket nok reddede hendes dag..bagefter bad de mig om at sige som anders and osv, - parler tricks i learned myself when i was a kid..de vidste at jeg kunne 3 forskellige disney stemmer, - jeg startede med at drille dem ved bare at sige "som anders and" jeg har prøvet at skulle sige bruge de stemmer et halvt år, bare fordi brugte dem en gang på et fritidscenter for lang tid siden..

Nå, men man kan sige, at min dag var ligeså dårlig som den plejer, - ååh ja, en spurgte mig om hvordan det gik, jeg sagde den traditionelle, jeg lever..for at undgå at sige noget..han mente jeg burde være mere aktiv, så jeg levede længere..to whoms benefit?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En mobil er publiceret 09/02-2017 00:25 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.