Træt
Ansu Orheim ...
8 måneder, 27 dage siden
sulten
Sunstar31
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
5 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
5 år siden
Gensynsglædens pris - 08....
Anna Gammelg...
27 dage siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
6 år siden
Tror livet har fået stres...
Ace Burridge...
10 år siden
Hej dagbog, - Jeg fik gjort det jeg tit har tænkt på at gøre! Jeg fik givet folk en finger, på det dating sted der fortjener det. Aldrig har jeg set så mange stupide gimper, og tåbelige fluer noget sted. Jeg skrev et lille rap, for at give dem en verbal finger. Jeg tænkte, what have you got to lose? - tid til at sætte noget musik over "this ain't No place for no hero" Jeg ville kun ønske, at jeg kunne ha givet dem en større finger, ved at ha fundet på flere vers. desværre tror jeg ikke, at alle forstår den. En kvinde har sågar liket mit rap.

Jeg har købt noget ris tamtam..til de gamle..de må hellere få det imorgen, i stedet for søndag..det er vist logik hvorfor.

Jeg er engang imellem inde for at spille battlefront 2. jeg elsker de der 1 mod 1 situationer, fordi jeg ved jeg allerede har vundet når de opstår. Jeg elsker at være ham der løber fremad, når de andre stopper og gemmer sig..når jeg kan smide en granat lige i fjæset på en modstander imens jeg skyder den næste..hvorfor stoppe og gemme sig? push forward, and over run.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En finger er publiceret 22/12-2017 20:32 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.